San Di Ego predstavljajo video za ‘Ti’

Foto: Dare Brenko, promo
Foto: Dare Brenko, promo

Domači rockerji San Di Ego so izdali promocijski video za skladbo ‘Ti,’ ki se nahaja na njihovem aktualnem studijskem albumu  Zdaj je čas. Za video produkcijo izdelka je poskrbel Mediaspot, režijo pa je prevzel Perica Rai. Skladba je delo Darjana Marčiča in banda.

San Di Ego bodo 17. oktobra (vstopnice) nastopili v ljubljanski Cvetličarni, kjer bodo izvedli predstavitveni koncert svojega tretjega studijskega albuma Zdaj je čas. O prihajajočem dogodku nam je bobnar Jure Doles v nedavnem intervjuju povedal:

Pripravljamo to, kar smo vam obljubili že marca. Prvič bomo v živo odigrali ves tretji album, dodali bomo tudi še kakšen komad s prve in druge plošče, ki ga nismo igrali že zelo dolgo. Poleg tega bomo osvežili tudi listo »domačih« (obiskovalci naših koncertov dobro vedo, kaj mislim). Skratka, skoraj vse, kar bomo zaigrali, boste lahko slišali premierno. Sicer smo imeli za marec v načrtu tudi skritega gosta in nekaj popestritev na odru, kar pa tokrat zaradi trenutnih razmer žal ne bo izvedljivo.