Rob Halford napoveduje izid avtobiografije

FOTO: Janez Pelko

Pevec zasedbe Judas Priest, Rob Halford, je razkril naslov in datum izida prihajajoče avtobiografije. Knjiga z naslovom Confess bo izšla oktobra 2020. Kar se tiče vsebine, nam bo Rob v njej ponudil prepričljiv, srčen in iskren pogled na svoj boj z odvisnostjo in težave, s katerimi se je zadnji tekom soočal (oziroma se še sooča) zaradi svoje spolne usmerjenosti. Knjiga bo izšla v sodelovanju z Ianom Gittinsem, ki je v preteklosti sodeloval tudi pri pripravi The Heroin Diaries, življenjske zgodbe Nikkija Sixxa. Knjigo lahko (pred)naročite TUKAJ.

FOTO: Rob Halford (FB profil), PROMO

Izid knjige bo sovpadel z 50-letnico zasedbe Judas Priest, ki se ji bo band poklonil s posebno serijo koncertov. O prihajajoči avanturi je Rob (za Rolling Stone) povedal:

V zadnjih nekaj tednih in mesecih sem vneto sodeloval z našimi tehniki, da bi naredil nekaj zelo, zelo posebnega. Poglobili se bomo globoko v katalog in poskušali najti skladbe, ki jih še nikoli nismo igrali, ter jih dodati v program, s katerim se bomo poklonili prihajajoči 50-letnici. Pripravljamo vam kar nekaj velikih presenečenj.

Judas Priest so svoj zadnji album Firepowerizdali leta 2018. V sklopu promocijske turneje je band obiskal tudi tolminski festival MetalDays, kjer je za nas spregovoril kitarist Richie Faulkner.