Ice on Fire vabijo na rojstnodnevno druženje ob obletnici albuma Dobro v slabem

Ice on Fire (FOTO: Marko Alpner)

Mineva prva obletnica izdaje prvenca Dobro v slabem, prodorne Dolenjske skupine Ice on fire. Že lansko leto so se fantje prvič predstavili v akustični izvedbi, ob tej posebni priložnosti pa bodo dejanje ponovili. Vabijo vas torej na rojstnodnevno druženje ob prvi obletnici albuma Dobro v slabem.

Obletnico bo pospremil intimen akustičen koncert, kateremu boste lahko prisluhnili že prihodnji torek, 5.11.2019 v ljubljanskem Prulčku. Koncert se prične ob 21:00, vstop nanj pa je prost.

Fantje ob tej priložnosti pripravljajo posebno presenečenje.

Ice on Fire (FOTO: Marko Alpner)

O ALBUMU: Dobro v slabem je prvi studijski album skupine Ice on fire.  Na njem se nahaja 10 pesmi – 10 zgodb fantov, ki se prebijajo skozi vprašanja dijaških in študentskih let. Od želje po domu, do jezne politične kritike sistema v katerem živimo; od občutkov nore ljubezni in do, na koncu, kruto strtega srca. Od neizmerne želje po življenja, do melanholije in iskanju samega sebe v tej bombi, ki ji rečemo svet. Album predstavlja iskro v noči, predstavlja upanje v nov dan.

O SKUPINI: Ice on fire je dolenjska hard rock skupina, ki jo sestavlja pet fantov. Bend je nastal že v zgodnjih srednješolskih letih, njihova pot pa se je resno začrtala spomladi 2018, ko je luč sveta ugledal prvi album z naslovom Dobro v slabem. V tem času so nastopili že na skoraj vseh večjih odrih kot so Gora rocka, ŠVIC, Castle festival itd., ob boku večjih skupin kot so npr. Siddharta, Big foot mama, sami pa so tudi organizirali kar nekaj koncertov.Bend sestavlja 5 različnih karakterjev, osebnosti in pogledov na svet, ki se na odru izjemno dobro poveže in ustvari noro energijo in prezenco. Najbolj znani so ravno po tem, da Amadej PapezNejc GodecAlex ZorkoJohnny Janezic in Tilen Jan na koncertu vedno ustvarijo vzdušje, kot da jim je to zadnji koncert v karieri. Njihov cilj je v prihodnosti nastopati na čimveč odrih. Igrati. In samo igrati! Fantje so norci. Norci, ki imajo en namen, razširiti svojo glasbo, svoje sporočilo do vsakega v Sloveniji in še dlje!