Marilyn Manson ostal brez dolgoletnega managerja

Marilyn Manson (FOTO: Dazed)
Marilyn Manson (FOTO: Dazed)

Po poročanju glasbene revije Rolling Stone je Marilyn Manson zdaj ostal tudi brez svojega dolgoletnega managerja. Slednji ga je zapustil zaradi afere o zlorabi žensk.

 

Manson si je skopal globoko jamo

Tony Ciulla je za Mansona skrbel zadnjih 25 let, a po obtožbah o fizičnih in psihičnih zlorabah številnih žensk z 52- letnim pevcem nemudoma prekinil sodelovanje.

V ponedeljek je igralka in nekdanja partnerka Evan Rachel Wood Marilyna Mansona na svojem Instagram profilu zapisala, da jo je le ta zlorabljal. Za tem so se oglasile tudi druge ženske, ki so ga prav tako obtožile zlorab.

Wood je na svojem Instagram profilu zapisala: ‘Ime osebe, ki me je zlorabljala je Brian Warner, ki ga svet pozna tudi kot Marilyna Mansona. Manipulirati je začel, še ko sem bila najstnica in leta me je grozljivo zlorabljal. Imela sem sprane možgane in bila sem zmanipulirana. Zaključila sem s tem, da živim v strahu pred povračilnimi ukrepi, obrekovanjem ali izsiljevanjem. Tu sem zato, da razkrijem tega nevarnega človeka in opozorim številne panoge, ki so mu omogočile do te točke, preden uniči še kakšno življenje. Stojim za številnimi žrtvami, ki ne bodo več molčale.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evan Rachel Wood (@evanrachelwood)

Brian Warner, svetu bolj poznan pod umetniškim imenom Marilyn Manson je govorice odločno zanikal, a mu to ni kaj dosti pomagalo. Od njega so se distancirali namreč njegovi številni prijatelji, takoj po izbruhu afere pa je izgubil tudi dolgoletno založbo Loma Vista Recordings. Zdaj pa se je za isto potezo odločil še njegov manager Tony Ciulla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marilyn Manson (@marilynmanson)

Mansonova edina izjava za javnost do zdaj je bila:  ‘Očitno sta moja umetnost in življenje že dolgo magnet za polemike, toda te nedavne trditve o meni so strašno izkrivljanje resničnosti. Moji intimni odnosi so bili s podobno mislečimi partnerji vedno povsem sporazumni. Ne glede na to, kako – in zakaj – se drugi zdaj odločajo za napačno predstavitev preteklosti, to je resnica.’