Gate Doors bodo izdali tretji album All Our Sins

Španski metalci Gate Doors so podpisali pogodbo z založbo Wormholedeath za izdajo njihovega tretjega albuma “All Our Sins”. Album bo izšel 19.03.2021 v digitalni obliki.

Gate Doors, metal skupina iz Madrida, je nastala leta 2010, ko so se sošolci odločili, da bodo s svojimi inštrumenti naredili tisto, kar počnejo najraje: glasbo. Na poti k doseganju svojih ciljev so Gate Doors zmagali na več tekmovanjih v bendu, kot so bili TeenWolfest 2013, Independence U18 Battle of the Bands 2013. Naslednje leto 2014 je skupina posnela prvo ploščo “Leave My Life”, ki je dosegla številko 1 na Itunes za najbolje prodajan album na dan izdaje in je tudi ostal 4 dni kot številka 1 v kategoriji Rock.

V tem času so se Gate Doors začeli potepati po različnih odrih po Španiji. Priložnost za državno turnejo je prišla z izidom drugega LP-ja “Faster Than Ever”, ko so potovali po vsej državi na turneji “Faster Than Ever Tour 2019”. Nastopili so v mestih kot so Barcelona, ​​Vigo, Bilbao, Ibiza … Skupino je množica obiskovalcev dobro sprejela in prejeli so nekaj dobrih kritih. Istega leta so začeli sestavljati svoje tretje in najbolj ambiciozno delo.

Svojo tretjo ploščo so v večini posneli na Akademiji za sodobno glasbo v Londonu v Veliki Britaniji, mastering pa v studiu Estudio Uno, v Madridu. Do konca leta 2019 so Gate Doors izdali 3 single svojega novega dela, imenovanega “All Our Sins”, na katerem najdemo Parabellvm, Countervail Me, I´m Fine (posneto v Londonu) in All Our Sins, pod diskografskim pečatom Worm Hole Death , in Lengua Armada Lenguaje Constructivo, ki jo vodi Nano Ruiz.

Singel All Our Sins je izšel 7. marca 2020 v digitalni obliki, predstavitev pa si bodo zapomnili tudi kot enega izmed zadnjih nastopov pred Covid-19 epidemijo, ki je popolnoma ustavila koncertno industrijo.

Gate Doors - All Our Sins - naslovnica
Naslovnica albuma All Our Sins

All Our Sins seznam pesmi

1. I´m Fine
2. Countervail Me
3. Parabellvm
4. All Our Sins
5. Blurried Faces
6. Dazed And Confused
7. Above
8. Flesh And Bone
9. S.b.d.
10. Copy Of Mine
11. Hate Me
12. The Revenant

Gate Doors zasedba

Javier Giralte Corrales
Javier Pérez Romero
Jose Granda Murias
David Bishop Luengo