Thousand Below so izdali nov singel in spot za ‘Gone to Me’

Thousand Below

Thousand Below, post-hardcore band iz San Diega, so izdali novo pesem ‘Gone to Me’, ki so jo pospremili tudi z videospotom.  Producent singla je Zach Jones (Fever 333, Make Them Suffer, From Ashes To New).

“Gone to Me govori o bolečem zapletenem scenariju, da bi nekoga, v katerega ste bili nekoč zaljubljeni – in ki vam je nekoč povzročil hudo čustveno škodo – še vedno poskušali ohraniti v svojem življenju pozitivnega,” je povedal pevec James Deberg o pesmi, ki raziskuje globoko osebno in povsem povezano situacijo, ki jo je preživelo toliko nas.”

“Če osebo popolnoma izključite, se počutite slabo, saj je bila ta oseba dolgo časa pomemben del vašega življenja. Sčasoma pa se zavedate, da kakršni koli poskusi ali prizadevanja, da to osebo zadržite v svojem življenju, dolgoročno samo povzroča več bolečin. Če gledaš nekoga, ki je bil nekdaj tvoj najboljši prijatelj in najpomembnejši del tvojega življenja, in ki počasi odhaja od tebe, da bi bil z drugim, te to uničuje in povzroča bolečino.”

Videospot za Gone to Me intimno sledi pevcu, ki se bori z vojsko čustev, medtem ko se ti refren boleče zarine v možgane.

Thousand Below – Gone To Me