Marilyn Manson s strani več žensk obtožen zlorabe

Marilyn Manson je v težavah.
Marilyn Manson je v težavah.

Evan Rachel Wood in druge ženske so javno obtožile šok rockerja Marilyna Mansona, da jih je zlorabljal.

Manson molči

Evan Rachel Wood je Marilyna Mansona javno obtožila da jo je zlorabljal, medtem ko sta bila v zvezi. Javnosti sta priznala, da sta par januarja 2007, leta 2010 pa sta se tudi zaročila, a že sedem mesecev kasneje zvezo tudi končala.

Igralka Evan Rachel Wood Mansona obtožuje, da jo je obravnaval kot najstnico, preden jo je grozljivo zlorabil in ji ‘spral možgane’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evan Rachel Wood (@evanrachelwood)

Wood je na svojem Instagram profilu zapisala: ‘Ime osebe, ki me je zlorabljala je Brian Warner, ki ga svet pozna tudi kot Marilyna Mansona. Manipulirati je začel, še ko sem bila najstnica in leta me je grozljivo zlorabljal. Imela sem sprane možgane in bila sem zmanipulirana. Zaključila sem s tem, da živim v strahu pred povračilnimi ukrepi, obrekovanjem ali izsiljevanjem. Tu sem zato, da razkrijem tega nevarnega človeka in opozorim številne panoge, ki so mu omogočile do te točke, preden uniči še kakšno življenje. Stojim za številnimi žrtvami, ki ne bodo več molčale.’

Woods je pred tem medijem že povedala, da jo je neimenovan partner zlorabim med zvezo, ko je imela le 18 let. Leta 2009 je Manson za revijo Spin povedal, da je ‘fantaziral o tem, da bi Woodovi razbil lobanjo s kladivom’, potem, ko sta se začasno razšla.

V intervjuju za Metal Hammer so lani Mansona prosili, če se lahko odzove na očitke o zlorabi, le ta pa je odslovil novinarja. Mansonovi predstavnike za medije pa so zavrnili prošnjo, da bi pevec dal še en intervju v katerem bi razložil svoje stališče zgodbe s pojasnilom: ‘Naši stranki smo odsvetovali nadaljnje komentiranje vašega članka’.

Objava Woodsove pa je spodbudila še druge ženske, da so delile podobno izkušnjo in obtožbo zoper šok rockerja. Njihove objave vsebujejo obtožbe o zlorabi, vključno s posilstvi, fizičnim nasiljem, smrtnim grožnjam in mučenjem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah McNeilly (@mcneilly.sarah)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah McNeilly (@mcneilly.sarah)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriella (@sourgirrrl)