Hamo & Tribute 2 Love v štirih urah razprodali Kino Šiška

Hamo & Tribute 2 Love (FOTO: Nadica Petrova)
Hamo & Tribute 2 Love (FOTO: Nadica Petrova)

Hamo & Tribute 2 Love so včeraj, v prvem dnevu prodaje in zgolj štirih urah, razprodali koncert v Kinu Šiška, ki bo v petek, 10. marca 2023.

Hamo & Tribute 2 Love bodo 10. marca na odru v Kinu Šiška že drugič stali pred razprodano dvorano. Prvič so Kino Šiška razprodali leta 2017. Na dan koncerta bo izšel tudi album ‘22‘ (na CD-ju in v pretočni obliki), ki je sicer prvič zarohnel lani v Križankah. Že takoj na začetku novega leta so Hamo & Tribute 2 Love predstavili tudi novo skladbo in videospot ‘Pusti mi prižgano luč‘.

V 2023 v Kinu Šiška! 10. marca koncert ob izidu albuma ’22’ – RAZPRODANO

Koncerti Hamo & Tribute 2 Love so vedno poslastica za glasbene rokenrol sladokusce. Še posebej takrat, ko je na mizi svež album in temu primerno posebno koncertno praznovanje. V petek, 10. marca, bodo v Kinu Šiška pozdravili prihod albuma ‘22‘. Albumi ‘Dve‘, ‘Pol‘, ‘3p‘, ‘4K‘ in ‘Iz4Kani‘ bodo dobili svojo šesto studijsko sestro, kar je dovolj tehten razlog za veliko praznovanje. Album je prvič zarohnel lani v Križankah, ko je izšla njegova vinilna različica, marca pa končno izide še v CD in digitalni obliki.

Obeta se čustvena fuzija novih materialov in starih uspešnic, ki se jih je v dveh desetletjih nabralo. Zagotovo boste lahko slišali ‘Dolgo nisva pila‘, ‘Ona gre‘, ‘Greva še mal dlje‘, ‘Vija vaja ven‘, ‘Prvo vrsto‘, ‘Rožice‘, ‘Gospo Magister‘, ‘Pomlad‘ in seveda lep kos novega albuma, ki je že nanizal prve uspešnice – ‘Vse lepo za vse‘, ‘Sončen dan‘, ‘Zato ker je mraz’ in najnovejšo ‘Pusti mi prižgano luč‘.

Hamo in ekipa so zapriseženi borci živega nastopanja in prav ta praksa je tisto, kar njihovi poslušalci najbolj cenijo. Dobrih 50 koncertov na leto, vsako leto, so izkušnje, ki jih premorejo le redki domači izvajalci. Preplet nežnosti, porednosti, šaljivosti in resnosti je z leti postala njihova znamka, ki na vsakem koncertu dobi nov pečat kvalitete. Koncert za tiste z okusom.