Detektivi se bodo pogovorili z eno izmed domnevnih Mansonovih žrtev

Marilyn Manson je v velikih težavah.
Marilyn Manson je v velikih težavah.

Po poročanju TMZ naj bi se detektivi šerifskega oddelka okrožja Los Angeles v prihodnjih dneh srečali z eno od domnevnih žrtev Marilyna Mansona. Oblasti želijo ugotoviti, ali je bilo kaznivo dejanje storjeno, ali spada v njihovo pristojnost in ali upravičuje nadaljnjo preiskavo.

 

Manson je obtožbe zanikal

Po tem, ko je 1. februarja igralka Evan Rachel Wood z zapisom na Twitterju zapisala, da jo je Manson fizično in psihično zlorabljal, je s svojim dejanjem opogumila tudi druge žrtve, prav tako domnevno zlorabljene s strani 52- letnega pevca. Takoj po njeni objavi so se namreč oglasile najprej štiri žrtve, ki Mansona obtožujejo, da jih je spolno in psihološko zlorabljal ter na različne načine silil, nad njimi izvajal nasilje in jih ustrahoval.

52- letni Manson, čigar pravo ime je Brian Warner se je na zapise odzval in zanikal vse obtožbe o zlorabi:  ‘Očitno sta moja umetnost in življenje že dolgo magnet za polemike, toda te nedavne trditve o meni so strašno izkrivljanje resničnosti. Moji intimni odnosi so bili s podobno mislečimi partnerji vedno povsem sporazumni. Ne glede na to, kako – in zakaj – se drugi zdaj odločajo za napačno predstavitev preteklosti, to je resnica.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marilyn Manson (@marilynmanson)

Je pa Manson v tem času izgubil založbo Loma Vista Recordings, dolgoletnega managerja Tonyja Ciulla, odslovili pa so ga tudi s številnih televizijskih postaj.

Kako se bo vse skupaj odvijalo pa bo pokazal čas.