Bryan Adams napoveduje nov album

Bryan Adams je zagotovo eden tistih glasbenikov, ki kljub dejstvu, da je njihova glasbena kariera že davno dosegla vrhunec, z njim pa tudi njihova relevanca, še vedno ostajajo zvesti stvari, ki jih je sprva naredila slavne. Glasbi, kakopak.

Čeprav se je slednja z leti nekoliko umaknila še eni Bryanovi ljubezni, fotografiji (Kanadčan je med drugim slikal tudi britansko kraljico Elizabeto II. in zadnjega predsednika Sovjetske zveze  Mihaila Gorbačova ter našo olimpijko Tino Maze), je le-ta ni nikoli zatajil.

Ker bo večni mladenič letos praznoval svoj 60. rojstni dan, bo jubileju primerna tudi nagrada, ki jo bo slednji poklonil svojim oboževalcem. Nov album, naslovljen Shine A Light, ki bo izšel pod okriljem glasbene založbe Polydor. Plošča izide 1. marca 2019.

Kanadčan nam je pred kratkim ponudil kratek vpogled v prihajajoči izdelek. Kajti pred kratkim je izdal albumov prvi singel ‘Shine A Light’.

Kolektiv vašega najljubšega glasbenega vestnika si je Bryana v zadnjih dveh letih ogledal dvakrat. Prvič v sklopu Get Up Tour turneje, ko je slednji nastopil v Zagrebu. Drugič pa v Ljubljani, kamor je Adams prišel v sklopu serije koncertov, imenovane The Ultimate Tour.