Up N’ downs z novo skladbo ‘Božji ateist’

Skupina Up N' downs
Skupina Up N' downs

Up N’ downs, rock zasedba iz Mozirja, predstavlja prvi single ‘Božji ateist‘ s prihajajočega albuma ‘Vse kar sem pozabil II’. Po letih trdega dela se od leta 2015 njihove “zmage” kar vrstijo.

Fantje drvijo s polno paro

Najprej zmaga na odmevni 49. kitarjadi v srbskem Zaječarju. Potem v letu 2016 izide njihov prvenec Vse kar sem pozabil, izdajo katerega je pospremila celoletna istoimenska turneja z začetkom v domačem Franky’s Pubu.

Sledili so koncerti po v mariborskem Kaosu, na Rock maratonu v Celju in na rock žuru v Šeščah z legendarnimi Nieti. Zaigrali so na veliki otvoritvi motoristične sezone v Krškem, nadaljevali v ljubljanskem Orto baru, v Velenju na dogodku Rock na gradu.

Kot kontrast temu so z akustičnim koncertom v živo nastopili v oddaji Nočni obisk na Radiu Slovenija 1. V istem letu so se predstavili v Domu omladine, kultnem koncertnem prizorišču v Beogradu. Turneja se je nadaljevala v letu 2017, v katerem so med drugimi koncertirali tudi na poletnem festivalu v Ankaranu ter v ljubljanski Cvetličarni. Med omenjenimi koncerti so izvedli tono takšnih in drugačni manjših koncertov in nastopov in s tem predstavili svoje glasbene ideje širšemu prostoru.

Drugi album, ‘Vse kar sem pozabil II’, pa je tik pred izidom …