Bogunov prihajajo v Soho

Bogunov so najavili nov koncertni datum (foto: Koncert - Bogunov, FB dogodek, PROMO).
Bogunov so najavili nov koncertni datum (foto: Koncert - Bogunov, FB dogodek, PROMO).

Verjetno ena izmed glavnih predstavnic zapuščine balkanske smeri novega vala v 21. stoletju, zasedba Bogunov je najavila nov koncertni datum. Koncert se bo zgodil 7. februarja v ljubljanskem klubu Soho.

Pred odhodom na koncert je dobro vedeti

  • Prizorišče: SOHO, Vilharjeva cesta 43, 1000 Ljubljana
  • Datum in nastopa: 7. februar 2020, ob 21:00
  • Vstopnina: 7EUR
  • FB dogodek: TUKAJ

Bandov manager Denis Brnčič je za naš portal povedal:

Odločili smo se, da poslušalcem in fanom skupine Bogunov ponudimo še bolj intimen vpogled v naše ustvarjanje. Zato bomo organizirali več nastopov po manjših prizoriščih v “unplugged” izvedbi. Dogovorjeni so še trije podobni koncerti. Vabimo vse ljubitelje odličnih besedil in kvalitetne akustične glasbe, da se nam pridružijo. Tu gre za akustično rock poezijo in zagotovo vam ne bo žal.

Za zasedbo je bilo lansko leto zelo plodno, saj je objavila dva videospota, s katerima je najavila izid svoje tretje, hkrati pa tudi prve plošče More bijesa. Pri singlu ‘Jedini sin’ se jim je pridružil tudi kultni Mijo Popovič, idejni vodja zasedbe Pomaranča.

Zasedbo Bogunov smo lansko leto dvakrat prisluhnili v živo. Naše mnenje o njihovem prvem nastopu je na voljo TUKAJ, koncertopis o njihovem nastopu na festivalu TrNOVfest pa lahko preberete TUKAJ.