Big Foot Mama bo junija prižigala plamene v Kranju

Big Foot Mama bo 1. junija na noge spravila Kranj.
Big Foot Mama bo 1. junija na noge spravila Kranj.

Skupina Big Foot Mama že 28. leto opravičuje status enega največjih slovenskih bendov v zgodovini s konstantno prisotnostjo na velikih prizoriščih koncertnega terena.

 

Predstavili bodo tudi nov album

Zdaj je tu nov razlog za nov koncertni zagon: marca letos je izšel osmi studijski album ‘PLAMENI V RAJU’, ki je nastajal v Berlinu in Ljubljani in še pred izidom postregel z novo radijsko uspešnico ‘SANJA SE TI NE‘. Na albumu je trinajst novih skladb, ki nihajo med preprostim rokenrolom in poezijo, med nažganim kitarskim rockom in epskimi baladami in ‘odslikavajo zgodbe iz vsakdanjega življenja slehernega človeka, večno dinamiko med svetlimi in temnimi stranmi človeških odnosov – med problemi in užitki, med željami in realnostjo.’

Skupino Big Foot Mama so v zadnjih letih zaznamovali veliki uspehi, kot je razprodana Arena Stožice leta 2015 ob 25. letnici delovanja, razprodan skupni koncert s Siddharto v isti dvorani leto kasneje, uspešnice, kot so ‘Sanja se ti ne’, ‘Slab spomin’, ‘Užitek na replay’ in ‘Kratek stik’, celovečerni dokumentarni film ‘TIST’ DAN V TEDNU’ in številni koncerti po vsej Sloveniji.
Big Foot Mama na koncertih predstavlja nekaj skladb z aktualnega albuma ‘Plameni v raju’, tudi uspešnico ‘SANJA SE TI NE’, seveda pa koncerti ne minejo brez legendarnih skladb, kot so ‘NISEM VEČ S TABO’, ‘ČRN TULIPAN’, ‘LED S SEVERA’, ‘VRN SE K MEN’, ‘UŽITEK NA REPLAY’, ‘SAM PRJATLA’, ‘ROLA SE’ itd.

KDO: Big Foot Mama
KDAJ: petek, 1. junij od 21:00
KJE: Letno gledališče Khislstein, Kranj, Slovenija
VSTOPNICE na voljo TUKAJ.