Žanil Tataj – Žak v novi skladbu sprašuje, kdaj bo dovolj

Žanil Tataj – Žak
Foto: Žanil Tataj Žak, promo

Vsestranski Žanil Tataj – Žak nam predstavlja svoj novi produkt, skladbo z naslovom “Da li ti je dosta?“.

O skladbi “Da li ti je dosta?” je Žanil Tataj – Žak povedal: “Pesem Da li ti je dosta? izhaja iz potrebe, da se nekako odzovemo in izrazimo svoj odnos do te norosti, s katero se srečujemo že več kot 18 mesecev in ki ji ni videti konca … Vsakodnevno bombardiranje s številkami z vseh strani, ustrahovanje, grožnje in izsiljevanje so le dodatni razlogi, da sva se s kolegom Neonom na svoj način, z glasbo, besedilom in videom, odločila izraziti svoje nezadovoljstvo nad terorjem, ki ga izvajajo po vsem planetu, pod krinko zdravja in skrbi za nas “navadne ljudi”.

Zato apeliram na vse, da se ne pustimo razdeliti in zavesti, ker je to ena od taktik, ki jih uporabljajo pri doseganju svojih ciljev. Razmišljamo s svojo glavo in poslušamo svoje srce. Da bomo razumeli, kaj se dogaja in v katero smer nas to lahko pripelje, moramo jasno povedati – DOVOLJ! Rešitev ni v strahu, ampak v ljubezni.”

“V realizaciji pesmi Da li ti je dosta? smo se v skladu z najnovejšo modo, v kateri se uporablja grška abeceda za poimenovanje novih vrst sevov, odločili, da bomo tudi mi v trendu in smo nekoliko spremenili svoja imena in priimke,” nadaljuje Žak.

ŽANIL TATAJ “ALPHA PRIMA” – ŽAK – vokal, back vokal, bas
NEJC “BETA SIGMA” VIDMAR – kitare
ZORAN “DELTA PSI” S. – klaviature
ETA & THETA LAMBDA – back vokal
NEON ORION SIGMA  – programiranje
PIKNIK STUDIO NOVI SAD – mix & mastering

Glasba: NEON SIGMA LAMBADA
Tekst: NEON OMIKRON TAU / ŽANIL TATAJ “ALPHA PRIMA” – ŽAK
Scenarij & Režija: NEON OMEGA DELTA PLUS
Grafika: NI RO
Tekst na konci spota: SILVIA ZETA

Žanil Tataj – Žak z ekipo se zahvaljuje ANI TAU OMEGA, ISKRI GAMMA JOTA, DORI EPSILON KSI, ANDREU ETA MI, DAVIDU BETA OMEGA in vsem, ki jim je DOVOLJ!

Intervju z bivšim članom skupin kot so Divlje Jagode, Jersey, Mary Rose, Alen Šenkovski in drugi, si lahko preberete na tej povezavi.