Vibrantna mladinska skupina prepleta duh 70-ih z psihedelijo

Vibrantna mladinska skupina prepleta duh 70-ih z psihedelijo, čarobnimi harmonijami in globokimi refreni. Pravo odkritje! To je zasedba Moonset, ki bo 25. maja nastopila v ljubljanskem Prulčku (KLIK).

Hej, Prulčkova družba! Pripravite se na večer, ki obljublja pravo glasbeno razvajanje, saj na našem prizorišču gostimo Moonset. Ta sveža najstniška štiričlanska zasedba, ki črpa navdih iz bogate tradicije bluesa in rocka sedemdesetih, obeta nov veter na glasbeni sceni s svojim prihajajočim debitantskim LP-jem.

Njihov album s svojimi psihedeličnimi solažami, vokalnimi harmonijami, baročnimi odtenki in temačnimi refreni prebudijo spomine na ikone kot so Bad Company, Howlin’ Wolf, The Doors. Kljub tem vplivom pa ustvarjajo edinstven in izrazito individualen zvok.

Moonset ne prinaša le koncerta, temveč celo pripoved v petih dejanjih, ki vas bo popeljala skozi zapletene melodije, vrhunce in vznemirljive katarze. Pridite v Prulček na večer, ki bo več kot zgolj koncert, obenem pa podprite mlade glasbenike in prispevajte k razvoju glasbene scene.

Zasedba:
-Jure Ipavec – kitara, vokal
-Zala Zabukovec – kitara, vokal, violina
-Nik Krajnc – bas, vokal
-Nejc Prevolšek – bobni