Skupina John F. Doe predstavlja svoj nov album ‘Druga stran’

John F. Doe (Foto: FB dogodek)

Skupina John F. Doe predstavlja svoj nov album ‘Druga stran’. Dogodek se bo odvijal v Centru Slovanskih Kultur France Prešeren v Ljubljani, in sicer 26.4.2019.

Na koncertu obljubljajo dobro glasbo in presenečenja, a zaenkrat še niso izdali podrobnosti. Vse, kar imamo, je njihov videospot za svežo skladbo ‘Puščava.

O skupini

Skupina prijateljev, ki se je združila zaradi želje po ustvarjanju edinstvene in kakovostne glasbe, čemur sledijo še danes. Njihovi nastopi v živo so vedno polni energije in po prvencu JFD (2015) smo tri leta komajda čakali, kaj nam bodo postregli naslednje. Zgodilo se je, da so preklopili v slovenščino, ampak zato niso izgubili svoje rokerske energije. Podpisali so z založbo Nika Records, a zato niso izgubili avtonomije ali garažnega zvoka. Glasbeno so napredovali, a se še vedno poigravajo z inštrumenti in zato niso izgubili kreative. Sedaj so boljši in odločnejši.

Izbranih pet. Močan vokal in razločen vibrato vokalista Marka Zemljiča obogati melodične verze, uporabo raznovrstnih zvočnih efektov ustvarjata kitarist Aleš Svetina in klaviaturist Luka Zemljič, dinamično ritmično sekcijo pa zagotavljata Bojan Marinko na bobnih in Tilen Knaflič na bas kitari.

Preberite si naš intervju.