Dan študentk: Lumberjack in Lusterdam

Lusterdam (Foto: Marko Delbello Ocepek)

Drage dame! 8. marec je vaš dan in zato so v Klubu vrhniških študentov za vas pripravili dvojno dozo rocka!

Igrali in peli bodo vse bolj prepoznavni mladi rockerji Lumberjack, ki s svojo mladostno energijo, neustavljivo simpatičnostjo in udarnim rockom šarmirajo dekleta vseh starosti.

Da zgodba ne bo tako predvidljiva, pa so za predskupino povabili nekoliko starejše rockerje, ki igrajo pod imenom Lusterdam. Člani benda so javnosti znani tako iz glasbenih, še nekoliko bolj pa iz filmskih voda. Zasedbo sestavljajo gonilna sila Hieronim Vilar (vokal, kitara), Mirko Medved (kitara), Jure Volgemut (bobni) in priznani režiser Ven Jemeršić (bas).

ŠTUDENTKE, POZOR!
Za vse študentke, ki prihajate iz Upravne enote Vrhnika, pa bo na ta dan potekala tudi posebna podarim – dobim nagradna igra! In sicer bo vsaka od vas, ki bo prinesla potrdilo v vpisu, prejela objem od izbranega člana benda Lumberjack. Z veseljem pa vas bomo objeli tudi člani Kluba Zakon!

Vse zgoraj napisano velja tudi za zrela dekleta, še ne študentke, večne študentke, mame, babice in dečke vseh starosti, ki se počutite kot študentke. Prav tako toplo pa ste vabljeni dečki vseh ostalih sort!