Siddharta v Gorenji vasi pripravlja koncert skupaj z Joker Out

Siddharta, 20.4.2019, Škofja Loka (Foto: Lovro Megušar)

Siddharta so v Cvetličarni obeležili 20. obletnico izida njihovega prvenca, ID. Posebej za to priložnost so pripravili prav poseben repertoar, ki je vseboval celoten album ID (recenzijo najdete TUKAJ) in vse ostale pesmi, ki so jih preigravali v 90ih, ko so začenjali svojo glasbeno pot. Decembra pa se vračajo na odre, in sicer bodo skupaj z rokerji Joker Out in Prelude nastopili v Gorenji vasi! Vstopnice naprodaj TUKAJ.

SIDDHARTA | Sobota, 07. december, Gorenja vas
Gostje: Prelude, Joker Out

Prodaja vstopnic: Eventim & Petrol
Cene vstopnic:
– Stojišče 18€
– VIP stojišče/tribuna (dvignjen prostor, VIP bar, VIP vhod) 25€

Siddharta je petčlanska slovenska rock skupina, ki je nastala leta 1995 in ima po dvajsetih letih glasbenega ustvarjanja položaj ene izmed bolj priljubljenih glasbenih skupin v Sloveniji. Poimenovala se je po znanem romanu nemškega pisatelja Hermana Hesseja z istim naslovom.

Siddharta, danes eno izmed večjih imen na slovenski glasbeni sceni, je nastala leta 1995 v postavi Tomi M. (vokal, kitara), Primož B. (kitara, spremljevalni vokal), Primož M. (bas) in Boštjan M. (bobni). Za ime so si nadeli naslov romana nemškega pisatelja Hermanna Hesseja. Kmalu so začeli ustvarjati svojo glasbo, svoj zvok. Želeli so si drugačnosti, zato so zvok obogatili s saksofonom in klaviaturami. Skupini sta se pridružila saksofonist Cene R. in kasneje še klaviaturist Tomaž O. R.

Fotografija osebe Kazjansko Records.