San Di Ego prihajajo v Dob pri Domžalah

Foto: San Di Ego (Facebook), promo
Foto: San Di Ego (Facebook), promo

Domači rockerji San Di Ego se bodo v sredo, 11. maja, ustavili v Dobu pri Domžalah, kjer bodo nastopili v Kavarni Hiši. Koncert se bo začel ob 19. uri, vstopnice, katerih cena znaša 15 EUR, pa lahko rezervirate preko telefona (041 701 080) ali pri šanku v kavarni

O zasedbi San Di Ego

SAN DI EGO je slovenska rock zasedba, ki je nastala leta 2013. Pod okriljem založbe Dallas Records je do sedaj izdala 3 albume: San Di Ego (2014), Doktor za Rock ‘n’ Roll (2017) in Zdaj je čas (2020). Člani skupine so predstavili zavidljivo število singlov in videospotov, med katerimi so poleg avtorskih pesmi največ pozornosti pritegnili s priredbami »Stayin’ Alive« skupine Bee Gees, »Touch Me« Samanthe Fox, »Julija« Aleksandra Mežka, »Dancing Queen« skupine ABBA in »Anita ni nikoli« skupine Halo. Z njimi so si pridobili veliko oboževalcev tako doma kot v tujini. Sodelovali in nastopali pa so tudi z zvenečimi imeni, kot so Samantha Fox, Aleksander Mežek ter Tulijo Furlanič.

Fantje se lahko pohvalijo predvsem s svojimi nastopi. Za seboj imajo številne koncerte, s katerimi so zajeli vso Slovenijo. Nastopili so tudi na vseh večjih festivalih. Njihove koncerte odlikujejo atraktivnost, močna energija, kvalitetna izvedba ter skrbno izbran repertoar, ki je zelo obširen, saj poleg lastnih avtorskih skladb vsebuje tudi večino največjih rokovskih hitov predvsem iz sedemdesetih in osemdesetih let prejšnjega stoletja. Tako zadovoljijo tudi najzahtevnejše občinstvo.

Zasedba je pred kratkim v svoje vrste sprejela tudi novega pevca. To je Matic Nareks, priznani vokalist in učitelj petja iz Savinjske regije, katerega glasbeno udejstvovanje in nastopi izpričujejo zgodbo o pristnem rokenrolu. S svojo karizmatično prezenco ter neverjetnim vokalom je z nastopi v različnih glasbenih skupinah polnil domače in tuje odre, ki si jih je v 15-letni karieri delil z mnogo zvenečimi imeni glasbene industrije.

Nagradna igra

V sodelovanju z zasedbo vam podarjamo 1×2 vstopnici za ogled koncerta. V njej sodelujete tako, da k všečkanju našega in San Di Ego profila povabite svoje prijatelje, na nejc@rocker.si pa pošljete pojasnilo, zakaj si karti zaslužite ravno vi. Žrebamo v torek!