Pavlov predstavljajo prvenec ‘Predor’

Pavlov - 'Predor'

Pavlov je relativno nova glasbena zasedba, in čeprav še niso imeli koncerta v živo, je sveta trojica vztrajno nabirala material in izdajala single. Zdaj so izdali dolgometražni album, ki nosi primeren naslov ‘Predor. O sebi pravijo da izvajajo indie rock oziroma post-punk revival glasbo, ampak kakorkoli obrnemo, ne moremo mimo dejstva, da je pri nas takšnih skupin izredno malo.

Njihova preudarnost v izdajanju posameznih skladb in hitra hoja proti dolgometražni plošči sta jih naredili za unikatne. Novi album pa je samo še potrdil kvaliteto, ki smo jo pričakovali po prvih petih singlih. Skupino sestavljajo Marcel Kralj (vokal, kitara), Miha Medvešek (bas kitara) in Domen Malis (bobni). Še bolj kot njihov glasbeni slog je posebna njihova zgodba

Več o enigmatični zasedbi lahko odkrijete TUKAJ in TUKAJ.

Debitantski album – ki so ga izdali, še preden so odigrali svoj prvi koncert v živo – zajema deset skladb. Pet od tega smo jih že lahko spoznali kot posamezne single tekom zadnjih dveh let. Pet skladb pa je čisto svežih. Te skladbe bodo potrebovale še nekaj časa, da se usidrajo v uho kot prejšnje, a že zdaj lepo dopolnijo album, ki se zlahka poteguje za naslov najboljšega v letu 2021. Celoten album, pod katerega se je kot producent podpisal Matej Pečaver iz The Cosmosonics Studios v Ljubljani, lahko najdete na povezavi: https://smarturl.it/pavlov_predor). Kmalu bo na voljo tudi v fizični obliki.

Seznam skladb:
1. Odboj
2. Stolpi
3. Kormoran (Nisem moril)
4. Soviet
5. V ustih bleda
6. Konji že jočejo
7. Lov
8. Tujca 8
9. J. Buržujski
10. Atmosfera tu