Klemen Markelj posnel bobne za projekt ‘Treshold of Madness’

Klemen Markelj (Foto osebni arhiv)

Po tem, ko je snemal za projekt ‘Majestic Voyage’ avtorja in producenta Stevena Springa, je zdaj Klemen Markelj snemal še za ‘Bipolar Disorder’.

‘Majestic Voyage’ je progresivni rock projekt avtorja in producenta Stevena Springa, rojenega v Rochester, New Yorku. Glasbeni vplivi, ki so prispeveli k nastanku projekta, ki zdaj šteje že več albumov, so zelo raznoliki, saj je Steven več let živel v tujini. Deloval je na Norveškem, Švedskem, nato se je preselil nazaj v ZDA na Florido, zdaj pa je v nastanjen v Teksasu. Vsak del sveta ima svoj raznolik glasbeni slog, kar se odraža tudi pri projektu ‘Majestic Voyage’.

Pri projektu sodeloval tudi Slovenec

Klemen Markelj, slovenski priznani bobnar, je sodeloval pri albumu, ki bo že četrti znotraj projekta ‘Majestic Voyage’. Naslov zgoščenke je ‘A Measure of Meaning’ in bo izdana pri Finnmark Records 1. januarja 2022 na Spotify, iTunes in drugih pretočnih platformah.

Več o bobnarju iz Železnikov lahko izveste v našem intervjuju.

Še en album, kjer je sodeloval Klemen Markelj, pa se glasi ‘Treshold of Madness’. Poslušate ga lahko spodaj in na povezavi.