Kitarist zasedbe Judas Priest prestal operacijo srca

Richie Faulkner je prestal operacijo srca. (FOTO: Janez Pelko)
Richie Faulkner je prestal operacijo srca. (FOTO: Janez Pelko)

Poročali smo, da je kitarist priljubljene angleške heavy metal zasedbe Judas Priest Richie Faulkner zaradi srčnih težav moral v bolnišnico. Njegova partnerka pa sporočila, da je Richie Faulkner prestal operacijo ter je ‘stabilen in počiva’.

Operacija je bila neizogibna

41- letni kitarist je bil 27. septembra sprejet v bolnišnico zaradi hudih zdravstvenih težav s srcem, zaradi česar je skupina Judas Priest morala nemudoma odpovedati turnejo po Ameriki.

Včeraj pa je preko družabnih omrežij Mariah Lynch sporočila, da je njen partner potreboval nujno operacijo srca. Po njenih besedah sodeč je Richie Faulkner v stabilnem stanju in počiva. Lynch je zapisala: ‘Hvala vsem za sporočila. Skušala se vam bom čimprej oglasiti. Richie je prestal operacijo srca. Je v stabilnem stanju in počiva. Če ga poznate potem veste, kako močan in trden je. Tako trden, da je uspel zaključiti predstavo in obdržati vse lase. Takšnega kot je on ni. Brez njega bi bili izgubljeni.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah ⚡ Lynch (@mariahklynch)

Iz tabora Judas Priest pa so sporočili, da bodo koncertne datume nadomestili takoj, ko bo kitarist Priest Richie okreval.