Kitarist skupine Judas Priest zaradi srčnih težav na zdravljenju v bolnišnici

Richie Faulkner v elementu. (FOTO: Janez Pelko)
Richie Faulkner v elementu. (FOTO: Janez Pelko)

Kitarist priljubljene angleške heavy metal zasedbe Judas Priest Richie Faulkner je zaradi hudih zdravstvenih težav trenutno v bolnišnici, zasedba pa je morala prestaviti turnejo.

Judas Priest so bili prisiljeni prestaviti turnejo po Ameriki

Judas Priest so po hospitalizaciji kitarista Richieja Faulknerja prestavili 25 preostalih datumov trenutne turneje po Severni Ameriki. Skupina pa je ob tem delila zapis: ‘Z globokim obžalovanjem moramo prestaviti preostanek ameriške turneje. Richie Faulkner ima hude zdravstvene težave s srcem, zaradi katerih so ga odpeljali v bolnišnico, kjer se zdravi. Medtem našemu sokolu pošiljamo vso ljubezen in mu želimo čimprejšnje okrevanje. Takoj, ko bomo od njegovih zdravnikov prejeli informacije o tem kdaj lahko prestavimo datume, jih bomo nemudoma objavile – že kupljene vstopnice bodo ostale veljavne.’

Judas Priest so s turnejo po Ameriki začeli 8. septembra v Santander Areni v Readingu, zaključiti pa bi se morala 5. oktobra, zaradi neljubih zdravstvenih težav pa bo kar 25 koncertnih datumov preloženih na kasnejši termin.

Ne pozabite pa, da nas bodo heavy metal pionirji obiskali tudi v Ljubljani in sicer se bo koncert odvijal v torek, 12. julija 2022 v Areni Stožice.