James LoMenzo se bo pridružil Megadeth na turneji

James LoMenzo se bo pridružil Megadeth na turneji
James LoMenzo - foto: Greetsia Tent/WireImage

Pri skupini Megadeth so objavili novico, kdo bo na turneji zamenjal basista Davida Ellefsona, ki je bil 24. maja odpuščen iz skupine.

James LoMenzo, nekdanji basist v skupini Megadeth, bo sodeloval s skupino na prihajajoči turneji “Metal Tour of The Year“, ki jo bodo izvedli skupaj s thrash legendami Lamb of God. LoMenzo, ki je znan tudi po sodelovanju s skupinama White Lion in Black Label Society, je bil član skupine Megadeth že med letoma 2006 in 2010 član Megadeth in ga lahko slišimo na albumih 2007 United Abominations iz leta 2007 in Endgame iz leta 2009. Novega sodelujočega basista je Dave Mustaine nekoliko skrivnostno napovedal že pred dnevi.

“Vesel sem, da lahko sporočim, da se je nekdanji basist Megadeth, James LoMenzo, prijazno odzval na povabilo za sodelovanje na Metal Tour of the Year turneji,” je povedal Dave Mustaine. “Zelo sem navdušen, da se lahko ponovno pridružim skupni Megadeth za prihajajočo Metal Tour of the Year turnejo,” dodaja LoMenzo. “Ni boljših oboževalcev kot so oboževalci Megadetha, komaj čakam, da pridemo ven in z vami raztrgamo nekaj Megadeth glasbe.”

Še vedno pa ni jasno, ali je Lomenzo tudi basist, ki bo nastopil na prihajajočem albumu, ki bo naslovljen The Sick, the Dying and the Dead. Ellefson, ki je bil soustanovitelj skupine Megadeth, je bil član skupine od leta 1983 do 2002 in se ji je ponovno pridružil leta 2010 in ostal pri thrash legendah do leta 2021, S skupino je posnel skupaj 12 albumov, zadnji je bil album Dystopia iz leta 2016.

Kiko Loureiro and Dave Mustaine sta na svojih profilih objavila tudi posnetke z vaj za prihajajočo turnejo “The Metal Tour Of The Year”, kjer bodo nastopili tudi Lamb of God.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kiko Loureiro (@kikoloureiro)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dave Mustaine (@davemustaine)