Imset izdali prvenec ‘Persona’

Skupina Imset (FOTO: Imset Facebook)
Skupina Imset (FOTO: Imset Facebook)

Izšel je debitantski album zasedbe ImsetPersona‘! Dobite ga na vseh priljubljenih pretočnih platformah in v spletni trgovini. Izid albuma fantje obeležujejo danes zvečer (31.05.) s promocijskim koncertom v Orto baru in z izidom drugega singla ‘Kralj‘, za katerega so posneli tudi video.

O skladbi ‘Kralj’

Pesem ima močno sporočilno noto, saj govori o malo drugačnih kraljih, o kraljih ulice in je, kot pravi avtor besedila in vokalist zasedbe Jaka Peterka, posvečena določenemu moškemu, ki ga ni več med nami. ‘Brezdomci so povsod, prosijo za pomoč, nam gredo na živce, le malokdo je zares pripravljen prisluhniti njihovim zgodbam in želji po uspešnejšem, prijetnejšem življenju,’ dodajajo fantje.

Album so posneli v Studiu RSL Production s producentom Matejem Pečaverjem v sodelovanju z godalnim orkestrom KD Stična. Izid albuma bodo proslavili z večjimi koncerti, med drugim si bodo oder delili tudi z legendarnimi Dire Straits v Opatiji, Bijelo Dugme v Kopru, skratka, toplejši meseci obetajo, da bo slovensko glasbeno sceno prevetrila čisto nova glasbena fronta, ki se imenuje Imset.