Gojc nam na svoj rojstni dan predstavlja videospot

Gojmir Lešnjak Gojc

Gojmir Lešnjak Gojc nam je pred dnevi predstavlil novi single Najprej sem se rodil, danes nam predstavlja še videospot, ki ga je objavil na dan in uro svojega rojstva 22.2.2021 ob 10:42.

Video je plod sodelovanja Gojca z zelo ustvarjalno produkcijsko hišo RUŠPROJEKT iz Gornje Radgone. Režiser, direktor fotografije in montažer Vasja Rovšnik in njegova ekipa Iztok Horvat, Niko Črepnjak, Boris Holc in Zoran Smilevski so se dela lotili z veliko senzibilnostjo. Snemanje spota je potekalo na različnih lokacijah: ob morju v prekrasnem ambientu blizu piranskih solin, v studiu v Gornji Radgoni in na Krasu, v čudovitih jesenskih pejsažih, kjer je bil snemalec mednarodno priznani umetnik Matej Andraž Vogrinčič.

NAJPREJ SEM SE RODIL je drugi spot iz niza trinajstih skladb glasbeno gledališkega projekta – glasbene komedije Moj živòt je ROKENTROL, ki je nadaljevanje Gojčevega prvenca izpred četrt stoletja, satiričnega kabareja Domovina, ljubezen moja.

Gojc nam predstavlja pesem in predstavo Najprej sem se rodil

Poleg Gojca in Jaše Jamnika, ki bo igro tudi režiral, bodo v predstavi zaigrali in zapeli izjemni glasbeniki VIS d’Doktors: Robert Pikel, Petra Trobec, Jure Rozman in Miran Juvan.

Prvi video iz tega niza Moj živòt je ROKENTROL je izšel 27. aprila 2020.