2B predstavljata novo skladbo – Nevihte

2B
2B - Foto: JK Visuals

Kar potrebujemo v teh dneh, je dober plesni song. In Nevihte so dober povod za ples, nasmeh in kot sta z videospotom dokazala 2B, tudi dober način, kako lahko v teh časih nastopiš v bližnjem lokalu ter izzoveš nenavadne dogodke.

Videospot, ki spremlja pesem, je nastal z idejo povezovanja lokalnih akterjev. Tako sta Gašper in Primož Mihelič združila snemalno ekipo JK – Visuals, neumornega Alena Šišiča iz črnomaljske kavarne Napoleon, ki navdušuje na Facebooku, ter podjetniški inkubator Bela Krajina.

2B sta se prelevila v natakarja in nastopajoča, oživele so plišaste živali in zgodila se je zabava, ki jo bomo pomnili.

Tudi če ne smemo na odre in imamo prepoved druženja, bomo zmeraj našli način, da ohranimo pozitiven pogled in otroškost v sebi, ter ostanemo ustvarjalni in povezani med seboj,” sta bistvo svojega ustvarjanja strnila 2B.

Tokrat sta nam Gašper in Primož postregla z Nevihtami, o katerih sta povedala: “Nevihte ni samo najina zgodba, ampak je zgodba vseh, ki nam gre trenutna situacija na K … Zdaj imamo komad, da to povemo na lepši način,” in za konec vsem, ki bodo pesmi prisluhnili, zaželela: “Vsem poslušalcem in gledalcem želiva, da za trenutek pozabijo na vsakdanje skrbi in preprosto zaplešejo v ritmih “Neviht“.