Ekskluzivni koncert skupine Parni Valjak v Cvetličarni

Parni Valjak (Foto: PROMO).

V petek, 22. novembra 2019 se v ljubljanski Cvetličarni obeta res ekskluziven klubski koncert slovite hrvaške skupine Parni valjak, ki trenutno na svoji veliki turneji Runda 44 polni največje dvorane na Hrvaškem, hkrati pa razprodaja tudi dvorane čez lužo, v ZDA.

Njihove pesmi tako odzvanjajo po največjih prizoriščih, tokrat pa jih boste lahko videli tudi letos v pravem klubskem vzdušju, kjer bodo njihove številne uspešnice prišle še toliko bolj do izraza v bolj intimnem, a seveda prav tako energičnem okolju. Vstopnice, katerih število je zelo omejeno, so že na voljo na www.eventim.si in na vseh pooblaščenih prodajnih mestih Eventima. Ne zamudite!

Slika, ki vsebuje besede oseba, oder, notranji, moškiOpis je samodejno ustvarjen
Parni Valjak (Foto: Bruno Sedevčič)

Parni Valjak je en največjih in najpopularnejših pop rock bandov na področju nekdanje skupne države. Nastali so leta 1975, na sceni pa so se s krajšim premorom obdržali vse do danes. Parni Valjak je gonilna sila vala rock in poprock skupin na Hrvaškem in širše, posneli so 20 studijskih albumov, prejeli 15 nagrad Porin in si pridobili celo vojsko oboževalcev.

Na odru že vrsto let dokazujejo da so iz pravega testa, obiskovalce vseh generacij držijo v deliriju polni dve uri in pol, po koncertih pa si vzamejo čas tudi za druženje. Izkušeni mački so polni energije in morda ravno zaradi kilometrine, še vedno mladi po srcu.

Njihovi oboževalci in oboževalke boste v Cvetličarni lahko slišali njihove številne uspešnice, kot so Ona je tako prokleto mlada, Hvala ti, Jesen u meni, Anja, Gledam je do spava, Uhvati ritam, Godine prolaze, Kada me dotakne, Nemirno more in številne druge.

Cene vstopnic: že od 23,90 EUR.

Prodaja vstopnic na:

http://www.eventim.si/