Captain Morgan’s Revenge izdali prvenec

Skupina Captain Morgan's Revenge (FOTO: Maša Kores)
Skupina Captain Morgan's Revenge (FOTO: Maša Kores)

Novomeški rockerji Captain Morgan’s Revenge so v petek, 18.maja z eksplozivnim promocijskim koncertom v polnem ljubljanskem Ortu uspešno pospremili na pot svoj prvi album ‘Queen of the night‘.

 

Poskrbeli so za eksploziven koncert

Promocijski koncert je bil vroč in eksploziven, kot se za težkokategorne rockerje spodobi! Karizmatični frontman Rok Žurga, kitarist Žiga Vovko, bobnar Maksim Špelko in basist Nejc Godec so dokazali, da rokenrol sešteva glasnost, humor, znoj in glasbo. Nastop je bil suveren, točen, dramaturško osmišljen in energičen. Kot plošča, saj so tudi to v studiu posneli v živo! ‘Izdelek nam je res všeč, od vsega najbolj dejstvo, da je živ in da ga bomo lahko na odru vsakič znova reinkarnirali. To je bistvo rokenrola!’ je Žurga albumu zaželel srečno pot.

 

Na odru sta se jim pridružila tudi Hamo in Matija Buh

‘Koncert je bil super!’ je potrdil Hamo. ‘Dobra energija, perfektna izvedba, dobri glasbeniki in izjemno dober vokalist. To so vse krasni pogoji, da se jim obeta zelo lepa prihodnost. Zdaj morajo opraviti še izpit iz vztrajnosti in trme. Ko opraviš to, si velik bend! Mislim, da bodo še velik bend. Že zdaj so!’

 

Pohvalna organizacija dogodka

Da Morgani mislijo resno, so dokazali tudi z brezhibno organizacijo dogodka. Poskrbeli so za promocijska darila povabljenim gostom, svoje nove oboževalce so v tednih pred koncertom vpisovali na listo gostov, za obiskovalce pa so pripravili tudi posebno akcijo prodaje zgoščenk, USB ključev in majic. Kot se za tovrstno priložnost in duh rokenrola spodobi, so člani benda večer preživeli v druženju z obiskovalci.

Captain Morgan’s Revenge bodo ploščo predstavljali na poletnih festivalih po državi, zabeležili pa so tudi nekaj jesenskih klubskih datumov.