Brit Floyd se novembra vračajo v Ljubljano

Brit Floyd (FOTO: Marko Alpner)
Brit Floyd (FOTO: Marko Alpner)

Najboljša Pink Floyd ‘tribute’ zasedba izvaja pesmi z najbolj priljubljenih in najbolj prodajanih albumov zasedbe Pink Floyd ‘The Dark Side of the Moon’, ‘Wish You Here’, ‘Animals’, ‘The Wall’ in T’he Division Bell’. In še veliko veliko več.

 

Novembra se vračajo v Ljubljano

Brit Floyd, največji svetovni Pink Floyd ‘tribute’ šov, se na odre vrača v letu 2018 za posebno retrospektivo ob 45. obletnici ikoničnega albuma The Dark Side of the Moon.

Pink Floyd
 so prodali več kot 45 milijonov izvodov albuma, ki so ga mnogi ocenili za največji rock album vseh časov, saj predstavlja ambiciozno psihadelično mojstrovino, ki je na novo definirala rock in člane zasedbe uvrstila med nesmrtne.

Znova nam bodo približali legendarno skupino Pink Floyd. (FOTO: Marko Alpner)
Znova nam bodo približali legendarno skupino Pink Floyd. (FOTO: Marko Alpner)

 

Brit Floyd tako na vsakem koncertu izvajajo klasične skladbe z albumov ‘The Dark Side of the Moon’ skupaj z dragulji s plošč ‘Wish You Here Here’,’ Animals’, ‘The Wallin The Division Bell’ in še veliko več.

Brit Floyd je resnično postal fenomen, ki ga imajo za najboljši koncertni Pink Floyd ‘tribute’ šov. Do potankosti so poustvarili veličino in pompoznost zadnje turnejeThe Division Bell iz leta 1994, skupaj z milijonskim svetlobnim parkom, velikimi ekrani, razsvetljavo, laserji, napihljivimi modeli in teatralnostjo. Brit Floyd šov je zares najboljši približek za oboževalce, ki želijo podoživeti veličastnost Pink Floyd v živo.

KDO: Brit Floyd
KDAJ: 11. november 2018 ob 20. uri
KJE: Hala Tivoli, Ljubljana, Slovenija
VSTOPNICE na voljo TUKAJ!