Apolonija Šterk in Mark Lemer predstavljata novo skladbo

Foto: Mark Lemer (osebni arhiv)
Foto: Mark Lemer (osebni arhiv)

Navkljub trenutni situaciji domači kitarist Mark Lemer in pevka Apolonija Šterk, ki sta javnosti verjetno najbolj poznana iz časov zasedbe Lunapark (kasneje Lunn-a-park), ne mirujeta. Kajti v svet sta poslala novo skladbo ‘Na stare tire’.

Izvajalca sta v povezavi z novo skladbo na Facebooku zapisala:

 

Z Markom Lemerjem smo lani izvedli tudi obširen intervju, kjer nam je zaupal številne zanimivosti; prvi del in drugi del.

Ena iz omare 🙂 april 2020V času karantene, sem po dolgih šestih letih popolnega glasbenega zatišja v provizorično postavljenem studiu (deloma kar v omari :)), spet posnela en cool štiklc, ki opeva tale čas, v katerem smo se nepričakovano znašli. Besedilo in glasba mi v glavi odmevata kot mantra, kar mi pove, da je ratal nekaj fantastičnega.Karantena je idealen čas za ustvarjalne podvige, ki jih v drugačnih oz. normalnih okoliščin ne bi zmogla uresničit. Zato ves ta čas ustvarjam na polno in se trudim uživat vsak trenutek, čeprav zdaj že kar pošteno pogrešam svoj poklic in običajno rutino. Glavni krivec za nastanek nove pesmi in večni vzpodbujevalec je bil kitarist Mark Lemer, ki je poskrbel za odlično glasbo in celotno snemanje, povabil pa je k sodelovanju tudi Janija Haceta, ki je posnel top bas linije. Da nismo kršili pravil karantene pa je vse skupaj potekalo na daljavo. Kdor želi mp3 posnetek naj mi piše in mu ga z veseljem pošljem, vesela pa bom tudi vsakega deljenja in všečkanja … Čas je za spremembo razpoloženja 🙂 Enjoy

Objavil/a Apolonija Šterk dne Četrtek, 23. april 2020