Zmelkoow pripravljeni na Jesensko žetev

Skupina Zmelkoow
Skupina Zmelkoow

Zmelkoow se z Jesensko žetvijo vračajo v klub Cvetličarna v Ljubljani v petek, 4. oktobra 2019 ob 21.00. Jesen je čas, ko se žanjejo in uživajo plodovi preteklega dela.

Pridelek dolgoletnega ustvarjanja

Pridelek dolgoletnega ustvarjanja – v obliki hitov, evergrinov in nekaterih manj znanih, a še kako okusnih glasbenih sadežev, in vse to vam bodo Zmelkoow ponudili na tem koncertu. Poimenovali so ga Jesenska žetev, na njem pa bodo premierno predstavili tudi nekaj čisto svežih pesmi z nastajajočega albuma. Obljubljajo sočno in zabavno rokersko veselico, kot se za žetev spodobi! Srpov ni treba prinesti s seboj, saj vam jih varnostniki ne bodo dovolili nesti noter; pridite samo uživati jesenske dobrote. Vstopnice so že v prodaji na www.eventim.si in na vseh prodajnih mestih Eventima.

Zmelkoow že dobrega četrt stoletja kontinuirano in vztrajno tresejo slovensko glasbeno sceno. V tem času so izdali 9 CD-jev, nekaj vinilov in kaset pa tudi par izdaj na precej bizarnih nosilcih zvoka. Posneli so nekaj najbolj odbitih video-spotov in nanizali vrsto uspešnic, kot so: ‘Čau sonček’, ‘Bit (Smisel življenja …)’, ‘Poredni gosti’, ‘YO!’, ‘Ko pogledam to nebo’, ‘Sentiš – navadni’, ‘Klub ljudi z resnimi težavami (Problemi so, problemi bojo …)’, ‘Zlata ribica’, ‘Gravitacija (Več kot spijemo …)’ in druge. In čeprav jih organizatorji pogosto umeščajo med zabavljaške skupine, so tako oni kot njihovi teksti pogosto zelo angažirani, provokativni in izpovedni. Zmelkoow ves čas mojstrsko krmarijo med (samo)ironično kritiko sodobnega sveta, eksistencialnimi vprašanji, glorifikacijo bizarnosti in norim veseljaštvom.

VSTOPNICE:
Cene vstopnic: že od 12,00 EUR.
Prodaja vstopnic:  www.eventim.si in Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, Klicni center: 090 55 77*) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, Trafika 3DVA, bencinski servisi OMV z multi točko, agencija Palma in Alpetour potovalna agencija ter ostala prodajna mesta v sistemu Eventim Si.