Željko Bebek na turneji navdušuje z razprodanimi koncerti

Željko Bebek z aktualno turnejo navdušuje. (FOTO: Dražen Lazić)
Željko Bebek z aktualno turnejo navdušuje. (FOTO: Dražen Lazić)

Turneja ‘Ono nešto naše‘ se je pričela s spektakularnim koncertom v prav tako razprodani Ciboni, samo teden zatem je Bebek  zapel v Osijeku ter s triurnim spektaklom preletel svojo dolgoletno kariero. Sledili so številni pozitivni komentarji in hvale navdušenega občinstva na družbenih omrežjih.

 

Željko Bebek septembra prihaja v Križanke

Zadnje priprave na koncertni spektakel v Splitu so v teku – skupaj s spremljevalnim bendom in z glasbenimi gosti, ki se mu bodo pridružili na odru, tako  v Zagrebu kot v Osijeku, bo tudi splitska publika imela priložnost videti in slišati kako je, ko na odru največje hite zapojejo ‘očetje in sinovi’, Bebek in Mihaljević, posebna gostja večera pa bo Franka Batelić, ki se bo Bebeku v duetu pridružila pri pesmi ‘Jabuke i vino‘.

Poleg velikega koncerta v Splitu ima Željko Bebek še dodaten razlog za slavje, samo dan pred koncertom bodo podelili glasbene nagrade Porin – Bebek je za nagrado nominiran v kar štirih kategorijah.

Po koncertu v Splitu, Bebek prihaja v beograjski Sava centar, 21. septembra pa bo nastopil v ljubljanskih Križankah. Najcenejše, EARLY BIRD vstopnice so naprodaj na vseh Petrol BS po vsej Sloveniji, na EVENTIM.SI ter na vseh Eventimovih prodajnih mestih po Sloveniji.