Blues rock festival letos podarja motocikel Harley-Davidson!

Letos bo na festivalu MotörCity izjemno pestro.
Letos bo na festivalu MotörCity izjemno pestro.

MotörCity, festival bluesa, rocka in motorjev, že vabi na letošnjo drugo edicijo, ki bo potekala med 16. in 19. avgustom na idiličnem tolminskem Sotočju. Smernice, ki jih je v lanskem letu začrtala organizacijska ekipa tudi letos ostajajo podobne – MotörCity tudi v letošnji izvedbi ponuja širok nabor nastopajočih blues in rock žanra (prihajajo Laurence JonesPopa ChubbyHamo & Tribute 2 LoveStray TrainThe BrewThe Bad Flowers in drugi), tematsko ob-festivalsko dogajanje in pravo festivalsko mesto v malem. Ena od posebnosti festivala pa je tudi nagradno žrebanje.

 

Glavna festivalska nagrada: Harley-Davidson!

Na lanskoletni prvi ediciji blues rock festivala  MotörCity je organizator v nagradnem žrebanju enemu od obiskovalcev oz. obiskovalki podaril custom vintage motocikel Blueberry Bomber. Letošnja edicija pa za glavno festivalsko nagrado ponuja motocikel Harley-Davidson Forty-Eight Anniversary!

Letos bo festival potekal od 16.8. – 19.8.2018.
Letos bo festival potekal od 16.8. – 19.8.2018.

Anniversary je barvna različica (Legend Blue Denim) s posebno grafiko in serijsko številko, ki je bila izdana v čast 115. obletnici, ki jo znamka Harley-Davidson obeležuje letos. V tej barvni različici je bilo za cel svet v enkratni seriji izdelanih 2.400 kosov, kar jasno pove, da je serija zelo omejena. Motor, zasnovan v značilnem buldog videzu, poganja klasičen zračno hlajeni štiritaktni, dvo-valjni, 1200 kubični agregat Evolution, ki še danes velja za pojem kakovosti, vzdržljivosti in značilnega zvokaHarley-Davidson Forty-Eight Anniversary bo v prihodnjih tednih deležen tudi nekaj predelav s posebno kolekcijo originalnih Harley-Davidson dodatkov

 

Sodelovanje v žrebanju za Harley-Davidson, brezplačen vstop za voznike motorjev in starodobnikov!

V žrebanju za motor Harley-Davidson Forty-Eight Anniversary bodo sodelovali vsi kupci festivalske vstopnice in kupci enodnevne vstopnice za soboto, 18.8.2018. Festivalska vstopnica v omejeni količini 100 kosov je na voljo ekskluzivno preko spletne trgovine MH Shop, medtem ko sta dnevni vstopnici za petek, 17.8. in soboto, 18.8., na voljo tako preko MH Shop-a kot v sistemu Eventim.

Tudi letos bo poletje bluesovsko! (FOTO: Nika Brunet)
Tudi letos bo poletje bluesovsko! (FOTO: Nika Brunet)

Posebej pa je potrebno poudariti, da imajo letos na festival prost vstop vsi vozniki motorjev in starodobnikov (samo vozniki) – v primeru, da bi želeli sodelovati v nagradnem žrebu, pa bodo morali vstopnico kupiti.

 

Festival MotörCity bo na Warm Up Partyju gostil Richieja Kotzena!

Organizator festivala MotörCity, ki letos poteka med  16. in 19. avgustom na tolminskem Sotočju, v letošnjem letu pripravlja tudi MotörCity festival Warm Up, ki bo v petek, 27. julija v Kinu Šiška. Nastopil bo Richie Kotzen, eden najbolj zanimivih in vsestranskih kitaristov. Kitarski virtuoz, avtor in vokalist z unikatnim in prepoznavnim slogom je do danes izdal že več kot dvajset solo albumov, po katerih se pretakajo rock, blues in jazz, s primesmi soula in popa. Vstopnice za MotörCity festival Warm Up so na voljo preko sistema Eventim.