Željko Bebek čez en teden v Hali Tivoli!

Željko Bebek (FOTO: Nejc Zupančič)
Željko Bebek (FOTO: Nejc Zupančič)

Željko Bebek bo v petek, 21. septembra nastopil v Hali Tivoli, z 12 – člansko, razširjeno zasedbo z godali in trobili. Obljublja nam 3 urni koncert, na katerem bomo slišali stare in nove hite iz njegove bogate kariere! Pred koncertom pa je Željko Bebek spregovoril tudi v intervjuju za naš portal, ki si ga lahko preberete TUKAJ.

Na koncertu je z njim na odru tudi njegov 16- letni sin Zvonimir

‘Ono nešto naše’ je rdeča nit koncerta, ki se deli na dva dela. V drugem delu koncerta bosta na malem, akustičnem odru kar dva Bebeka: 16 – letni sin Zvonimir na kitari in oče Željko kot glavni protagonist koncerta.

Na koncertu bomo slišali hite ‘Ono nešto naše’, ‘Tijana‘, ‘Ja po kafanama’‘Na zadnjem sjedištu moga avta’, ‘Ima neka tajna veza’, ‘Loše vino’, ‘Taka ti je mala moja kad ljubi Bosanac’, ‘Laku noč svirači’  in ostale hite, ki jih poznamo vsi!

21. septembra se obeta še en nepozaben koncert.
21. septembra se obeta še en nepozaben koncert.

Željko bo na veliki oder povabil tudi posebno gostjo večera, Niko Zorjan, ki bo z njim zapela nostalgični ljubezenski duet ‘Jabuke i vino’.

Željko je v nedavnih intervjujih izjavil, da je trenutna turneja definitivno ena boljših, če ne celo najboljša v njegovi karieri, ter da se to odraža tudi na njegovem počutju ter splošnemu zadovoljstvu njegovega občinstva!