ZDRAVKO ČOLIĆ: V prodajo je sproščen še zadnji kontingent vstopnic za valentinov koncert v Stožicah

Zdravko Čolić, bo letos nastopil na največjem valentinovem koncertu v Sloveniji, kjer bo proslavil 40 let svojih glasbenih hitov in spominov.  14.2.2019, v sklopu turneje ‘Ono malo sreče’, bo tako dan za magičen koncert. Ker vstopnice za koncert že pojenjajo, je v prodajo sproščen še zadnji kontingent vstopnic.

Tako je zdaj odprt tudi rdeči ring, kjer lahko vstopnice kupite od 26 eur dalje, s Petrol klub kartico pa imate še dodatnih 10% popusta na nakup vstopnic vseh kategorij. Za vas je organizator, Next Events, pripravil tudi posebne VIP in valentinove pakete.

Foto: Agencija Ekskluzivno

»Veselim se valentinovega koncerta«, je povedal Zdravko Čolić, ki pogostokrat pride v Slovenijo tudi zasebno, da se odpočije. »Slovenija je lepa. Pred časom sem delal tudi posle, ki so se nanašali na malo gospodarstvo, sodeloval sem z mnogimi, poznam veliko število ljudi, imam prijatelje v Sloveniji, ki niso iz mojega posla. Vsak koncert je priložnost, da se zberemo in srečamo«, je še dodal Čolić, ki je razkril tudi podrobnosti o težko pričakovanem koncertu, ki se ga Slovenci že izjemno veselijo, saj je znano, da Čolić vedno poskrbi za nepozabno atmosfero in noč polno spominov. Povedal je: »Sam koncert bo navdušujoč. Veliko časa je minilo od mojega zadnjega koncerta v Ljubljani, ki je bil na odprtem. Spomnim se, da je tega dne deževalo, še več časa je minlo o mojega zadnjega koncerta v Stožicah, skoraj deset let. Iskreno želel sem koncert v Ljubljani in zelo se veselim srečanja z občinstvom v Sloveniji. Verjamem, da bomo uživali vsi v pesmih in dobrem vzdušju«.

Tako lahko v Stožicah pričakujemo njegove največje hite, kot so Esma, Pjevam danju, pjevam noču, Ti si mi u krvi, Pusti pusti modu, Glavo luda, Kao moja mati, do aktualnih hitov Mala, Kuća puna naroda in Ono malo sreće, Ničeg nije bilo izmedju nas, Pusti, pusti modu.

Čolićevi koncerti so znani po njegovem razpoznavnem glasu, nalezljivi energiji in emocijami, ki jih izmenjuje s svojo publiko. Glede na to, da so njegovo turnejo označili tudi kot izjemno srečno, saj so obiskovalci od prvega, do zadnjega takta njegovega koncerta nasmejani, je še toliko večje veselje, da bo megazvezdnik nastopil v Stočicah ravno na dan zaljubljenih. Zagotovo si ne moremo želeti boljše kombinacije- največji romantik na najbolj romantičen dan v letu in to prav v Ljubljani, na največjem koncertu za valentinovo, v največji dvorani v Sloveniji.  Torej, najboljša ideja za darilo za vašega partnerja, da bosta skupaj uživala v nepozabni noči. Po vstopnice lahko skočite na Petrol in Eventim.