Vatra in Massimo združili moči za skladbo ‘Nama se nikud ne žuri’

Skupina Vatra (FOTO: Mare Milin)
Skupina Vatra (FOTO: Mare Milin)

Glasbena sodelovanja so vedno zanimiva – ko se okoli ene pesmi zbere več različnih glasbenikov lahko njihova fuzija, vizija in kreativa ustvarijo nepozabne minute, zapisane v glasbeno zgodbo. Na hrvaški glasbeni sceni je nastalo še eno zelo zanimivo sodelovanje.

 

Skupini Vatra se je tokrat pridružil glasbenik Massimo

Massimo in Vatra so združili moči. (FOTO: Mare Milin)
Massimo in Vatra so združili moči. (FOTO: Mare Milin)

‘Po dolgem času se je zgodila pesem, ki poleg mojega vokala potrebuje še dodatne začimbe’je že od vsega začetka pozival Massimo avtorja pesmi, Dečaka.

Nama se nikud ne žuri je naslov pesmi, ki je združila popularne glasbenike in ustvarila še eno čarobno zgodbo. Motiv odhajanja in ljubezenski motiv je ustvaril Ivan Dečak, karizmatični frontmen skupine Vatra. Ivan Dečak je pesem posvetil nedavno preminulemu glasbeniku, kolegu in glasbenemu novinarju, Anteju Perkoviću.

‘Njegov odhod me je šokiral do te mere, da se je pesem enostavno izlila, prelila, zgodila v trenutku. Pisal sem jo iz ženske perspektive, z ženskim načinom pesem pušča veliko večji vtis. Prisluhnite ji.’ (Ivan Dečak)

Pesem ‘Nama se nikud ne žuri’ bodo Vatra in Massimo prvič v živo predstavili na Massimovem koncertu za Valentinovo, 14. februarja v Splitu. Premierno jo boste prvič slišali v petek, 2. februarja, ko bo pesem tudi uzrla luč sveta.