Matematika feat Tomi M. predstavljajo video ‘Napačen čas’

Slaviša Stojanović se je podal v glasbene vode.
Slaviša Stojanović se je podal v glasbene vode.

Tole bo zagotovo najbolj vroče domače glasbeno sodelovanje ta hip. Pred vami je prvi singl z glasbenega projekta Matematika z naslovom ‘Napačen čas‘, v katerem sta svoje moči združila Slaviša Stojanović in Tomi M.

 

Slaviša Stojanović zaplaval v glasbene vode

Matematika je glasbeni projekt Slaviše Stojanoviča, ki ga javnost zaenkrat bolj pozna po njegovih dosežkih v nogometu. Vendar Slave skriva še kakšnega asa v rokavu, med drugim odlično ubira kitarske strune, kar dokazuje tudi prihajajoči album.

Slave obljublja nova presenečenja.
Slave obljublja nova presenečenja.

Pesem ‘Napačen čas’ je prvi singl z albuma, ki obljublja še osem impresivnih sodelovanj z najbolj znanimi slovenskimi glasbeniki, ki jih bomo razkrili v kratkem. Za njihovo odkrivanje velja slediti Facebook strani Matematika SS, kjer se bodo v predstavitvenih filmčkih v naslednjih tednih zvrstili vsi sodelujoči.

‘Napačen čas’ govori o željah, ljubezni in talentu generacije, ki ni uspela uresničiti vsega za kar so bili nadarjeni. Zgodbo je s peskom narisala Darja Velušček in nastal je inovativen videospot, kot ga v Sloveniji še nismo videli.

O sodelovanju s Tomijem Slaviša govori v samih presežnikih, predvsem pa pravi, da je Tomiju neizmerno hvaležen, da je bil pripravljen njegove ideje dvigniti na nivo, ki ga vidi in čuti samo on. ‘Njegova noč ima moč in iz nje zna narediti pravljico in v vseh nas nepozaben ples, tudi ko je ‘Napačen čas’,’ je še dodal Slaviša