V začetku julija se bo odvil SoundGarden Festival

Uradno festival kreativnih prebojev, neuradno mreženjski festival kreativcev in inovatorjev –  inovativni interdisciplinarni out of the box festival s koktejlom v roki in glavo pod vodo.

Za vse freelancerje in tiste, ki ste se zataknili v svojem delu,  ki iščete nove priložnosti v inovativnih podjetjih, kreativne mentorje za razvoj svojih projektov ali pa ste izredno radovedni posamezniki, ki želite širiti svojo osebno in poslovno mrežo.

Vsi kreativni posamezniki, ki iščete nova orodja in tehnike kako bolje funkcionirati v timih, istomisleče posameznike, ki jih ne navdušuje konferenčni koncept učenja, za kreativne učenjake in ljudi z rastočim mindsetom. Za vse introverte, ki potrebujejo varen in neobremenjen prostor za mreženje in festivalsko okolje, da se sprostijo.

Prišel si med prave ljudi, končno je tukaj prostor, ki te slavi. SoundGarden skupnost ti pomaga odpreti glavo, razširiti kreativna obzorja in te poveže z mrežo somislečih, s katerimi boš kreiral svojo bodočnost! Včasih je dovolj en sam človek, da ti spremeni življenje.

Zvečer pa se nam pridruži na koncertih ob Velenjskem jezeru!

Med glasbenimi izvajalci na večernem odru boste poslušali: Fed Horses, Torul, Jimmy Barka Experience in skupino Pantallons, glasbenih aktivnosti pa s tem še ni konec. Glasbeni dogoki na Visti zvečer bodo brezplačni za vse obiskovalce, ostale vsebine so zaprtega tipa.

Več o nastopajočih:

Skupina Fed Horses je velika in pomembna osvežitev v slovenski popularni glasbi, ki na čelu z odlično pevko Uršo Mihevc prispeva h krajinski in žanrski različnosti domače glasbene scene ter je sinonim za kakovostno popularno glasbo. To ustvarja na presečišču žanrov americane, indieja, countryja in popa, s čimer se verno približuje zgledom z one strani luže, a v svojem delovanju vseskozi ohranja svoj avtohton izraz. Z živimi predstavitvami obenem vsakič znova dokazuje, da je prostor za drzno in drugačno tudi v ustvarjanju in sprejemanju glasbe, ki ni namenjena samo za ozek specializirani krog poslušalcev.

TORUL je ljubljanska indie/synthpop skupina, dejavna že dobro desetletje, ki je v Nemčiji izdala že 7 albumov in nastopala po večini Evrope in tudi Rusiji. Trio s svojimi izdelki pogosto kotira visoko na več domačih in tujih alternativnih in tudi ostalih lestvicah. Njihova glasba pokriva relativno širok spekter publike, saj je unikatna mešanica močnih, ekspresivnih vokalov, plesne in ostale elektronske glasbe, pa tudi bolj kitarskih komadov.

Jimmy Barka Experience je projekt treh veteranov slovenske glasbene scene, s katerim se skušajo izogniti vsem pastem pričakovanj ustaljenih navez didžej-glasbenik ter se tako odmikajo od dokaj linearne ideje inštrumentacije na didžejevsko podlago. Muziciranja se raje lotijo kot kombo, torej ustroj enakopravnih vlog in nalog.

Tako nastaja kolaž raznovrstne godbe od funka, brejkov, afra pa vse do balkanskih izrazov in rocka. Na koncu pridemo do hektične mešanice in divje, toda ubrane vožnje od Peruja do Bakuja.

Pantaloons trio, ki pod tem nenavadnim imenom združuje tri “pantalone” oziroma “spotikave nerodneže”, kot si sami pravijo, je leta 2016 nastal znotraj primorske zasedbe Chili Brass Band. Luka Belič (saksofon), Aljaž Markežič (suzafon) in David Nik Lipovac (bobni) so se z glasbenimi melodijami in ritmi sprva poigravali v obliki jam session-ov, njihova avtorska glasba pa je svoje mesto kasneje našla v elektronski plesni glasbi, začinjeni s prepihanimi ritmi jazza, funka, breakbeata, dubstepa in še česa.

Komu je sploh namenjen SoundGarden?

Prvi festival na slovenskih tleh, ki povezuje kreativne posameznike in inovativne podjetniške zgodbe v objemu enkratnega sproščujočega okolja z željo po kreiranju novih poslovno – kreativnih prebojev. Posameznike bomo spoznali z enkratnimi podjetji in enkratna podjetja z novim in svežim potencialnim kadrom. Gre za vse posameznike, ki si želijo prebiti stalno okolje razmišljanja in spoznati izredno navdihujoče posameznike s katerimi bodo lahko gradili nove projekte. Spoznaj ljudi, ki jih občuduješ na Linkedinu, poslušaš na podcastih ali slediš njihovim izrednim promocijskim kampanijam.

Prvi vikend julija, natančneje  2. in 3. julija 2022 vabljen ob Velenjsko jezero na osupljivo lokacijo, dress code je tako očiten: ne biznis obleka, ampak sproščujoč festivalski utrip in ne pozabi na kopalke in sončno kremo.

Podrobnejši urnik s trenutnimi potrditvami na povezavi. http://soundgarden.si/urnik/

Kaj bomo počeli?

Izvedli bomo  strokovne panele, »out of the box« delavnice, networking dogodke, inovativne svetovalnice, koncerte in različne športne aktivnosti. Dotaknili se bomo tem kot so motivacija, kultura, mreženje, komunikacija, mindset, kreativnost, podjetništvo, altruizem, osebna rast in razvoj, nevroznanost, blockchain in NFT tehnologija, finance, šport, glasba.

Izvajali bomo networking dogodke in mreženjske povezave, se učili kako graditi visoko učinkovite teame, kako javno bolje nastopati, graditi vrhunsko poslovno in socialno mrežo, izkoristili potencial naših možganov in pa hkrati tudi kako vstopiti v svet NFTjev, kako svojo spletno stran oplemeniti z virtualnim sprehodom, kako upravljati s svojimi financami in kako bolje izkoristiti naša družbena omrežja.

Lokacija SoundGarden festivala (Foto: Gašper Pintarič)

V jutranjih pogovorih vas bodo navdihovali posamezniki, ki so ustvarjali kreativne, športne, znanstvene in podjetniške preboje, hkrati pa bomo govorili o pomembnosti altruizma in osvojitvi nove blockchain tehnologije. Ves čas boste obkroženi s festivalskim okoljem, ki bo ponujal chill out kotiček, mreženjske utripe, glasbo in športne aktivnosti.

Panele bodo vodili uspešni umetniški, znanstveni in podjetniški virtuozi. Kreativne delavnice bodo izvajale reformativno-inovativne institucije ter drzni in kreativni posamezniki.

*Prvih 77 early bird vstopnic še v prodaji, cene dvignemo 27.maja ali ob razprodaji*
https://www.entrio.si/event/festival-soundgarden-poslovno-kreativni-festival-11147