Big Foot Mama v stilu praznovala 30 let

Big Foot Mama, 20.5.2022 Stožice 30 let (Foto: Aleš Žnidaršič)

V petek zvečer se je v Stožicah odvijal težko pričakovani koncert. Po dveh letih prestavljana koncerta je skupina Big Foot Mama končno dočakala dan, ki ga je čakala cela Slovenija. Nabito polne Stožice so kar kipele od dobre energije.

Pričakovali bi, da se bodo v prvi vrsti zbirale najbolj zavzete poslušalke, vendar smo lahko med publiko opazili prav vse generacije.

Oder je bil domišljeno zasnovan

Režiser Igor Zupe je vse dodelal do potankosti.

Koncert so otvorili posebni gostje StrojMachie. Po pet minutnem tolkalskem uvodu pa so Big Foot Mama koncert začeli s prvo skladbo ‘Sam prjatla’, nadaljevali z ‘Malo nimfomanko’, kot tretjo pa so zaigrali skladbo ‘Slab spomin’. Po prvih treh skladbah je Gregor nagovoril celotno dvorano, ki si je že ogrela glasilke. Ko so zaigrali enega največjih hitov ‘Led s sever’, so se na mobilnih telefonih prižgale lučke. Cel večer je več kot deset tisoč ljudi pod odrom prepevalo skupaj z legendarno skupino.

Večer je bil fenomenalen, Big Foot Mama je navdušila s celotno izvedbo in marsikaterega oboževalca pustila brez glasu. Na naslednjih trideset!

Fotogalerija:

Foto: Aleš Žnidaršič