V ponedeljek bo v Kinu Šiška nastopila zasedba Milky Chance

Nemški glasbeni fenomen Milky Chance, ki je s svojim čustveno intenzivnim indie popom leta 2018 navdušil razprodano Katedralo, se vrača v Šiško!

Poleg starejših uspešnic, kot je “Stolen Dance”, nam bosta tokrat predstavila tudi novejše hite z lani izdanega albuma Trip Tape, ki je z milijoni in milijoni pretokov še utrdil njun zvezdniški status.

Tekom skoraj desetletne kariere sta kitarist in pevec Clemens Rehbein ter basist in tolkalec Phillipp Dausch kot Milky Chance s svojim nalezljivim spojem elektronike, popa in folka nabrala osupljivih več kot pet milijard pretokov, razprodala masivne koncerte po celem svetu, obredla tako rekoč vse slovite ameriške nočne pogovorne oddaje in nastopila na legendarnih festivalih, kot sta Coachella in Bonnaroo.

Hkrati z novimi uspešnicami, kot sta “Cocoon” in “Colorado”, potrjujeta, da viralni uspeh njunega prvega singla “Stolen Dance” ni bil naključje. Ustvarjalna kemija med njima je pač zadetek v polno.

Ravno ta usklajenost oz. sožitje prežema tudi bendov najnovejši single “Synchronize”, čigar sončna beatlovska melodija drvi dalje s pomočjo energične elektro-pop ritem sekcije. Očarljiv komad nadaljuje pot, ki sta jo začrtala z lanskim nenapovedanim albumom Trip Tape, ki mu bomo prisluhnili tudi v Šiški, največja fena pa morda celo v Švici. Pri nakupu vstopnice v predprodaji prek bendove strani boste namreč vključeni v žreb za glavno nagrado – plačano potovanje v Lausanno v Švici na prvi koncert bendove prihajajoče evropske turneje! Več informacij tule, se vidimo decembra v Šiški.

Facebook dogodek


Vabljeni k branju intervjuja, ki smo ga imeli pred nekaj leti:

MILKY CHANCE: ‘Vrnila sva se k minimalizmu prvega albuma’