V KCK Kočevje prihaja zasedba S.A.R.S.

SARS (Foto: PROMO)

Zasedba S.A.R.S. sodi med najpopularnejše glasbene skupine v Srbiji, zelo priljubljena pa je tudi pri nas. Po nepozabnem koncertu leta 2017 se v petek, 16. septembra, ob 21.00 uri vračajo v KCK!

Skupina S.A.R.S. je nastala pred več kot 15 leti, ko sta Dragan Kovačević-Žabac in Aleksandar Luković-Lukac, sestavila band z zelo neobičajnim imenom, Sveže amputirana ruka Satrijanija, S.A.R.S. Zelo kmalu je izšel prvi megahit in Youtube senzacija Buđav lebac, ki je, preko takrat še relativno sveže platforme, dosegel vsak kotiček regije.

S.A.R.S. poznamo kot zasedbo, ki je v naši regiji lansirala številne uspešnice, ki so jih za svoje vzele različne generacije, kot so Perspektiva, Buđav lebac, To rade, Rakija, Ana, Bojana in Ratujemo ti i ja. Skupina S.A.R.S. je do danes, ob šestih studijskih in enem live albumu, izdala tudi dvajset spotov, od katerih jih je petnajst zbralo preko milijon ogledov na Youtubu.

Trenutno so S.A.R.S. še boljši in bolj razigrani kot kadarkoli, saj so zadnji dve leti izkoristili za ustvarjanje novih skladb, na koncertu pa bodo postregli tudi z vsemi starimi hiti, brez katerih si njihovega koncerta ne moremo predstavljati.

Vstopnice so v predprodaji po ceni 25 EUR na voljo na Blagajni KCK in preko spleta na Olaii.com: https://olaii.com/event/2008/s-a-r-s

Facebook dogodek