Umrl je Paul Raymond (UFO)

Paul Raymond (FOTO: Paul Raymond Facebook)
Paul Raymond (FOTO: Paul Raymond Facebook)

V 74. letu starosti je zaradi srčnega napada umrl Paul Raymond, kitarist in klaviaturist zasedbe UFO. Svoj zadnji koncert z njimi je imel le teden dni nazaj.

Umrl je zaradi srčnega napada

Raymondovo smrt je potrdila njegova življenjska sopotnica Sandra, ki je žalostno vest objavila na Facebook profilu in zapisala: ‘Z obupanim in zlomljenim srcem, popolnoma v solzah in bolečinah, ki mi dajejo občutek, da me bodo ubile, vam moram povedati, da je moj najlepši in najljubši dragi Paul Raymond danes umrl. Zdravniki so ga najprej poskušali oživljati in kljub začetnemu uspehu se je nato njegov sistem spet zrušil in ni bilo ničesar več, kar bi lahko storili zanj, umrl je zaradi srčnega napada. Zadnjih nekaj tednov je absolutno užival na turneji z UFO v Angliji in na Irskem in veselil se je že preostalega dela letošnje turneje. Vedno ga bom ljubila in upam, da bo počival v miru, dokler se spet ne srečava, na drugi strani!!! Paul, zelo te ljubim.’

Paul Raymond se je prvič skupini UFO pridružil leta 1976 in sodeloval pri albumih ‘Lights Out‘, ‘Obsession‘ in ‘No Place to Run‘ ter na legendarnem koncertnem albumu ‘Strangers In The Night‘.

Pred tem je Raymond zamenjal Christine McVie v zasedbi Chicken Shack. Prav tako je bil del skupine Michaela Schenkerja – MSG.