Captain Morgan’s Revenge z novim skladbo ‘My worst enemy’

Captain Morgan's Revenge drvijo dalje. (FOTO: Petra Kic)
Captain Morgan's Revenge drvijo dalje. (FOTO: Petra Kic)

Novomeški rockerji so spet v igri. V novi etapi predstavljajo singel in najavljajo video ‘My worst enemy, napovedujejo tudi sestavljanje novega albuma.

 

 

O skladbi

Za Rokom Žurgo in ekipo je ustvarjalno, s koncerti napolnjeno obdobje. Dobro leto po tem, ko so se javnosti predstavili s prvencem ‘Queen of the night‘, novomeški rokerji že prihajajo z novim materialom. ‘Izvrstno sprejeta prva plošča nam je dala novega zagona, kadrovsko smo se okrepili in zdaj smo v najboljši formi doslej!’ trenutno stanje v bendu opisuje Žurga.

‘Najbrž je prav zaradi te kemije novi singel tako nabrit!’ Enemyju piše popotnico  bobnar Maksim Špelko. Pod avtorstvo komada se sicer tudi tokrat podpisuje Žurga, singlov izid pa bo bend pospremil s premiernim prikazom pripadajočega videa na OrtofestuCMR bodo tam nastopili v petek, 26.aprila ob 21h.
Spomnimo še, da so Morgani in režiser Vital Butinar s prejšnjim videom ‘Say you’ll be mine’ prejeli nekaj mednarodnih festivalskih uvrstitev in nagrad. Butinar se podpisuje tudi pod novi video izdelek.

 

Nova plošča v roku leta dni

Ekipa napoveduje, da bo tudi prihodnje ustvarjanje rokovsko ošiljeno, glasno in ostro, poslušalcem pa bo celoten novi material na voljo v prihodnjem letu. Del novega ustvarjanja predstavijo tudi na koncertu v Ortu.