U2: Bono sredi koncerta ostal brez glasu

Skupina U2 (FOTO: Gwinnett Daily Post)
Skupina U2 (FOTO: Gwinnett Daily Post)

Priljubljena irska skupina U2 je bila primorana po le nekaj odigranih skladbah odpovedati svoj koncert v berlinski Mercedes-Benz Areni. Razlog? Pevec Bono Vox je le po nekaj skladbah ostal popolnoma brez glasu.

Kriv naj bi bil cigaretni dim

Bono je najprej napovedal, da se bo za petnajst minut umaknil z odra, preden bo skupina U2 začela z igranjem uspešnice ‘Beautiful Day’ iz leta 2000.

Kakorkoli, Bono se po tej izjavi ni več prikazal na oder, U2 pa so bili tako primorani dokončno odpovedati preostanek koncerta. Eden izmed razlogov, da naj bi Bonu nagajal glas, je tudi prevelika količina dima v dvorani, kajti množica je lahko notri kadila.

Bono je na samem koncertu izjavil: ‘To je, kot bi bil v veliki cigari. Izgubil sem svoj glas, ne vem, kaj naj storim. Še deset minut nazaj sem žvrgolel kot ptiček.’

Kasneje se je skupina U2 svojim oboževalcem opravičila preko Facebooka, kjer so zapisali: ‘Žal nam je za današnjo odpoved. Bono je pred nastopom bil v odlični formi in imel je dober glas, vsi smo se veselili druge noči v Berlinu, a po nekaj skladbah, je utrpel popolno izgubo glasu. Ne vemo, kaj se je zgodilo, obrnili smo se na zdravniško pomoč. Kot vedno cenimo svoje občinstvo in vse svoje oboževalce, ki so nas prišli podpret v Brlin in vse tiste, ki so prišli od daleč. Kmalu vas bomo obvestili z dodatnimi podrobnostmi.