The Darkness z novim videom ‘Happiness’

Skupina The Darkness
Skupina The Darkness

Britanski rockerji The Darkness so izdali nov video za skladbo ‘Happiness‘. Za režijo le tega je poskrbel Daniel DelPurgatorio, nastal pa je v Chicagu.

 

O skladbi ‘Happiness’

Glede skladbe ‘Happiness’ je frontman Justin Hawkins dejal: ”Happiness’ je videti samo zlati pesek in pogled na razbito steklo.’

The Darkess življenje zdaj jemljejo z veliko mero humorja.
The Darkess življenje zdaj jemljejo z veliko mero humorja.

‘Slišanje zaletavanja valov in izločanja grotesknih krikov parjenja galebov, ki so dihali oddaljen vonj svežega krompirčka in prezirali vonj sosedovega pasjega dreka. Sreča je odločitev. Izberite The Darkness.

Skladba ‘Happiness’ je na tudi na njihovem aktualnem studijskem albumu ‘Pinewood Smil’, ki so ga izdali 6. oktobra letos. Plošček pa je med drugim naletel na odlične glasbene kritike pri vseh večjih svetovnih glasbenih medijev.

Justin je za Press Association še povedal, da je bilo izjemno pomembno, da so si The Darkness leta 2006 vzeli triletni premor.

Dejal je: ‘Bili smo tako zasedeni, da nikdar nismo imeli možnosti, da bi se usedli in ukvarjali s tem, kako smo zveneli in kaj vse smo prestali – mislim, da je to del razloga, zakaj smo si vzeli odmor.’