Sredin odklop v Supernovi Ljubljana – Rudnik

V Supernovi Ljubljana Rudnik so za vas pripravili posebne večere, ki jim pravijo kar SREDIN ODKLOP. Vabijo vas, da se skupaj z njimi odklopite vsako sredo ob 19.00. Vzemite si pavzo zase sredi tedna in se ob dobri glasbi ali stand-up nastopu popolnoma sprostite.

Vljudno vabljeni v novi del nakupovalnega centra, v 1. nadstropje pri Cineplexxu!

NASTOPAJOČI

11. 1. 2023
ROCKY III
Akustični večeri so vedno bili in vedno bodo nekaj posebnega. Ob kitari in petju so se stkala mnoga prijateljstva in tisti trenutki bodo za vedno ostali v srčnem spominu. Mario in Matija, člana zasedbe Monsun iz Škofje Loke, sta vsekakor del te zgodbe. K zasedbi sta pred kratkim povabila še basista, zato je zvok še bolj poln in odmeven! To bo večer, ki ga ne želite zamuditi!

18. 1. 2023
STAND-UP

25. 1. 2023
MEH IN BOBI
Boštjan in Bobi, člana ljubljanske zasedbe Bo!, s katero sta letos izdala že četrti studijski album ‘Modra’, sta prekaljena glasbenika, ki obvladata rock’n’roll in si zlahka pokorita občinstvo. Skupaj tvorita duet akustičnih kitar in vokala. Za vas sta pripravila ekskluziven nastop. Dobra glasba je z njima zagotovljena!

1. 2. 2023
STAND-UP

15. 2. 2023
STAND-UP

22. 2. 2023
PETRA IN TADEJ
Petra Zore in kitarist Tadej Hribernik sta člana vse bolj popularne skupine BOMB SHELL. Ker ljubita dobro glasbo, sta se odločila, da vas popeljeta skozi najboljše čase soula, popa, bluesa in tudi rocka. Pridružite se jima ob odlični glasbi na ekskluzivnem večeru na njunem glasbenem potovanju.