Smashing Pumpkins odštevajo …

Billy Corgan ne vidi basistke Wretzky v skupini.
Billy Corgan ne vidi basistke Wretzky v skupini.

Smashing Pumpkins so v zadnjem času dali številne namige o tem, da se bodo ponovno združili v prvotni postavi, za še dodatno vročico pa so te dni poskrbeli na svoji uradni spletni strani. Na vstopni strani se namreč pojavi ura, ki odšteva, do razkritja velike skrivnosti pa ostajajo še trije dnevi …

 

Smashing Pumpkins imajo očitno jasne načrte

Zasedba Smashing Pumpkins (sicer ne v prvotni postavi) je svoj zadnji studijski album ‘Monuments to an Elegy‘ izdala leta 2014, a očitno se tudi na tem področju obeta premik. Billy Corgan je namreč pred časom objavil fotografijo s studia, kjer mu družbo delata še prvotni kitarist in bobnar.

Sign up to be the first to know. Link in bio.

A post shared by Smashing Pumpkins (@smashingpumpkins) on

Prvotna basistka D’Arcy Wretsky pa je že povedala, da se ne bo pridružila k projektu, pojavile pa so se govorice, da bo namesto nje bas kitaro prevzel Jeff Schroeder.

Poleg vsega je frontman Billy Corgan preko objav še razkril, da bo za produkcijo prihajajočega ploščka poskrbel legendarni Rick Rubin.

Kaj torej odštevajo Smashing Pumpkins? Oboževalci zagotovo pričakujejo izid novega studijskega albuma ter turnejo, kaj pa imajo fantje za bregom pa bo jasno že čez tri dni.