LET3 in TBF združili moči

Izgubljeni‘ je eden najbolj ikoničnih singlov skupine Let 3, ki se je globoko zažrl v rock podzavest. Reški rockerji so tik pred Antivalentinovim žurom združili moči z Mariachi bendom ‘El Combo‘ ter TBF kolektivom in nastala je priredba legendarnega komada ‘Izgubljeni’!

 

LET3 ne počivajo

Antivalentinovo je rock žurka, ki je letos že tretje leto napolnila veliko dvorano Dom Sportova v Zagrebu, na mini festivalu, ki nosi delovni podnaslov ‘Ništa ljubav, Karentinovo svuda’ je prvič nastopil slovenski bend – Demolition Group, istega večera so na oder stopili še TBF, Edo Maajka in LET 3.

Kdo so Izgubljeni? Po besedah glasbenikov, ta naziv pripada vsem, ki se ne identificirajo z vsakodnevno družbeno realnostjo ter namesto tega razmišljajo o nekih drugih svetovih, ki jih najrajši vzpostavljajo s tem, da se ukvarjajo z umetnostjo.

‘Zelo sem zadovoljen s sodelovanjem, bilo je povsem naravno, spontano, inspirativno. V glasbenem in kulturološkem smislu nam je LET 3 vedno bil pojem izvirnosti in kreativnosti. Čutim, da si z njimi delimo velik del te ideje, tudi mi si želimo živeti v boljšem svetu – tam kjer se nahajajo ‘Izgubljeni’, tam smo se našli…’ pravi Saša Antić iz TBF-a.

Singel ‘Izgubljeni’ feat. TBF bo objavljen na novem EP-ju skupine Let 3, skupaj z nedavno objavljenim singlom ‘Tišu’.