Skupina Extaza je v Ortu predstavila album ‘Alkimija’

Skupina Extaza (FOTO: arhiv skupine)
Skupina Extaza (FOTO: arhiv skupine)

Skupina Extaza nam je v Orto Baru pred dnevi predstavila svoj prvi album Alkimija, s katerim začenja novo poglavje v zgodovini slovenskega rocka.

Zasedbo Extaza sestavljajo izkušeni glasbeniki, ki so se v preteklosti kalili v številnih glasbenih skupinah: Dani Polajnar, pevec in kitarist, ki je hkrati tudi ustanovni član skupine, bobnar Aleš Korošec in Martin Valič kitarist, basist ter pevec back vokalov. Energični rockerski trio, ki v obstoječi zasedbi deluje že dobri dve leti, združuje skupna ljubezen do modernega in udarnega rocka. V njihovih novih skladbah Moja si ti, Naša pista je lajf in tudi aktualnem Ta cvet, je zasedba odlično prepletla melodije rocka, metala, etna in funka, za katere navdih so našli znotraj sebe in v bližnji okolici. Kot sami trdijo, jim rock glasba dopušča, da izražajo svoja čustva – in to na zelo glasen način.

Skupina Extaza se že pripravlja na prvo koncertno turnejo po Sloveniji v letu 2019, kjer bodo vse nove skladbe v živo predstavili širši slovenski javnosti.

Extaza vam poklanja ‘Ta cvet’